Pompa hidraulica pentru clienti satisfacuti de alegerea facuta de la P.H. Hidro Pneumatic

50e9c3cd0f45d281b967f33839038a23Daca si dvs. cautati de ceva timp o pompa hidraulica, daca sunteti foarte interesat de modele noi si performante, de caracteristicile acestor produse, atunci sunteti invitat sa accesati site-ul companiei P.H. Hidro Pneumatic si sa va formati o parere de ansamblu. Dupa ce ati facut o incursiune prin toate modelele de pompe hidraulice, puteti alege pe cea potrivita necesitatilor dvs. printr-un simplu click!

Pompa hidraulica din oferta P.H. Hidro Pneumatic – caracteristici si avantaje –

O pompa hidraulica este un dispozitiv sau o masinarie care are capacitatea de a transforma energia dintr-o forma mecanica in energie hidraulica sau pneumatica, pentru a transporta fluidul ce primeste energia utila. O scurta clasificare a acestor pompe hidraulice ne arata ca exista astfel de dispozitive cu un fluid sau doua fluide transportate, care primesc energia necesara de la un corp solid sau de la fluidul motor. Pompa hidraulica poate fi cu simplu efect sau cu dublu efect, avand ca singur scop transportarea unui lichid de la presiunea interioara la presiunea superioara.

Pompa hidraulica se clasifica in mai multe tipuri, si anume in: pompa hidraulica cu piston, rotativa, cu membrana sau cu rotor. Pompa hidraulica cu piston poate fi folosita la pomparea petrolului, in medicina sau in alte aplicatii, in vreme ce pompa hidraulica rotativa poate fi cu palete, cu roti dintate, cu lant si roata dintata sau cu surub.

Pompa hidraulica este un dispozitiv fara de care multe din industriile din ziua de azi nu ar exista sau nu si-ar putea desfasura activitatea la eficienta maxima. Pompa hidraulica are in compozitia sa un rezervor, un rotor excentric, un stator, un resort si o paleta culisanta in rotor. Pompa hidraulica este asadar una din inventiile secolului in care traim deosebit de importanta. P.H. Hidro Pneumatic va pune la dispozitie numai produse de cea mai buna calitate, la un pret corect si accesibil!

Astfel, daca intrati in categoria reparatorilor, producatorilor sau utilizatorilor de masini si utilaje cu actionare hidraulica, si aveti nevoie de echipamente bune pentru a va duce activitatea la bun sfarsit, accesati negresit site-ul P.H. Hidro Pneumatic. In domeniul hidraulic, P.H. Hidro Pneumatic comercializeaza si furnizeaza sisteme hidraulice si componente pentru diverse aplicatii, printre are pompele si motoarele cu palete, cu roti dintate, cu distribuitoare clasice si proportionale, etc. Acestea sunt cel mai des folosite in industria constructoare de masini, in agricultura si la masini unelte, masini de injectie, dar si industria miniera.

Pompa pneumatica de la o companie specializata – P.H. Hidro Pneumatic!

 In urma cu 20 de ani a luat fiinta compania P.H. Hidro Pneumatic SRL, fiind chiar primul distribuitor al produselor din concernul Parker Hannifin in tara noastra. P.H. Hidro Pneumatic va poate asigura necesarul de echipamente hidraulice si pneumatice calitative si fiabile, fabricate de catre concernul american, lider mondial in domeniu! Daca aveti nevoie de o pompa pneumatica sa nu va lase la greu, P.H. Hidro Pneumatic vine in sprijinul dvs.!

Leave a Reply