Plase insecte tip plisse, rulou sau cu balamale? Ce alegeti?

plase insecte

Pentru a sti exact ce anume sa alegeti in materie de plase insecte, trebuie sa stiti in primul rand cate ceva despre fiecare dintre ele si mai mult decat atat, trebuie sa stiti cam ce anume le deosebeste unele de altele, ce anume le face pe fiecare dintre ele speciale si asa mai departe.

Mai multe tipuri de plase insecte, mai multe avantaje

Exista dupa cum am mentionat mai multe tipuri de plase insecte, iar intre acestea putem mentiona plasele de insecte cu balamale, cele tip plisse si cele tip rulou.

Intre acestea plase insecte tip plisse se pot aplica la ferestre dar si la usi, chiar si la unele de dimensiuni mai mari, se pot monta de asemenea pe orice fel de tamplarie. Acest tip de plase insecte nu se vor demonta pe vreme de iarna, fiind bazate pe un sistem de pretensionare si fiind foarte usor activate.

Acest tip de plase insecte se poate fabrica cu un canat sau cu doua canate, iar sita va fi realizata de pilda din fibra de stical. Mai multe, cu plase insecte tip plisse puteti opta pentru mai multe culori ale acestora, iar plasa folosita va fi una ce nu va obstructiona vizibilitatea si va si purifica aerul. Totodata, acest tip de plasa de insecte este si foarte rezisenta, nefiind afectata de intemperii prea mult.

Alte doua tipuri de plase insecte

Am mai mentionat inca doua tipuri de plase insecte, anume tipul de plasa de insecte cu balamale si cele tip rulou. Ambele sunt utile, ambele au anumite caracteristici care pot aduce foarte multe avantaje, de la o situatie la alta. Asadar, daca vorbim de plase impotriva insectelor pe balamale, acestea din nou se vor putea monta la ferestre si la usi, au o modalitate foarte simpla de montaj si sunt prevazute cu maner pentru inchidere si deschidere. Totodata, sita va fi fabricata din fibra de sticla ignifuga si va fi fixata pe un cadru de aluminiu. Acest tip de plase insecte este comun la case si la spatii de birouri de pilda. Si acest tip de plase insecte se poate monta pe orice fel de tamplarie. In cazul unor plase insecte tip rulou, acestea se vor monta doar la ferestre si totodata ele se vor actiona vertical cu ajutorul unui snur. Nu sunt prevazute nici cu precadru si nu vor trebui sa fie indepartate pe perioada de iarna. Acest tip de plase insecte sunt prevazute cu o caseta din aluminiu extrudat, iar in partea inferioara sunt niste perii care asigura inchiderea ermetica.

Cert este ca indiferent de tipul de plase insecte pe care il veti alege, puteti sa optati pentru diverse culori la fiecare dintre ele, astfel incat acestea se vor incadra foarte bine in orice design si decor de care dispuneti deja poate.

Totodata, puteti alege plase impotriva insectelor de diverse dimensiuni, astfel incat ele sa se potriveasca intocmai spatiului unde veti dori sa le montati si sa fie unele de pe urma carora sa puteti beneficia de o serie de avantaje importante.

Pentru mai multe detalii si oferte accesati site-ul www.reparatiitermopane-pvc.ro.

Leave a Reply