Phoenix Spor-Solarii tip tunel profesionale si pentru uz casnic

solarii tip tunelsolarii tip tunelsolarii tip tunelCe poata fi mai delicios decat o rosie coapta in propria gradina, sau mai bine zis in propriul solarii. Daca iti place sa consumi legume proaspete in orice sezon, chiar si in cel rece, amenajeaza-ti un solar unde sa poti cultiva in cele mai bune conditii legumele preferate. Chiar daca la o prima vedere pare o investitie costisitoare,  pentru toate acestea nu ai nevoie decat de un teren nivelat si de solarii tip tunel.

Daca dispui de spatiu, noi venim in intampinarea ta cu solutia pentru solarii tip tunel: Phoenix Spor, producator si distribuitor de solarii pentru legume, constructii de tip tunel cu structura metalica si folie dubla pentru diverse culturi.

Phoenix Spor Construct produce si comercializeaza solarii tip tunel cu folie dubla, disponibile cu marimi diferite pentru ca tu sa poti alege in functie de suprafata culturii.

Odata comandate din catalogul nostru de produse, solariile se livreaza rapid si se monteaza intr-o singura zi, cu ajutorul echipei Phoenix Spor.

De ce sa investesti in alte metode cand poti avea recolte bogate intr-un timp scurt si fara costuri suplimentare. Consulta asadar, oferta noastra si achizitioneaza solarii tip tunel la preturi unice!

Solarii tip tunel-Arta de a cultiva simplu si profitabil

Fie ca esti pasionat de agricultura si iti petreci majoritatea timpului printre rasadurile cultivate, fie iti doresti sa pornesti o afacere in productia si comercializarea de legume sau flori si ai nevoie de o solutie viabila pentru cultivarea acestora, solariile tip tunel sunt un punct important de plecare in viitoare activitate sau afacere. Motivul?

Culturile protejate in solarii sunt investitii profitabile, aceste constructii asigurand conditii climatice favorabile, in spacial in ceea ce priveste temperatura, in perioadele reci ale anului.

Cu alte cuvinte, in spatiile de cultura protejate, ca de exemplu sere sau solarii, se pot crea conditii care stimuleaza cresterea plantelor, inlaturand totodata, orice factor negativ care ar putea dauna culturilor ( fie ca este vorba de acizii proveniti din apa de ploaie, ori de conditii meteo vitrege-grindina, vant puternic, ninsori, canicula).

Exista numeroase tipuri de solarii, acestea clasificandu-se in functie de criterii precum: tipul constructive, inaltimea totala, forma acoperisului, materialul folosit la schelet, materialul folosit la acoperire, regimul de caldura, profilul activitatii, insusirile foliei, durata de exploatare, etc.

Dintre toate modelele de solarii, cele mai avantajoase si practice sunt cele tip tunel, constructia lor fiind una simpla, adecvata oricaror terenuri si tipuri de culturi.

Pentru solarii tip tunel apeleaza la un specialist in domeniu: Phoenix Spor si profita de ofertele avantajoase!

Pentru a pune bazele unei productii agricole bogate, este important sa ai alaturi un profesionist care sa-ti ofere nu numai produse de calitate ci si solutii adecvate necesitatilor tale. Phoenix Spor este ceea ce cauti in materie de solarii, inclusiv solarii tip tunel.

Modelele de solarii tip tunel comercializate de firma noastra, sunt ideale atat pentru uz casnic (culturi de legume, flori si plante pe suprafete reduse), cat si pentru legumicultori.

Datorita foliei duble, solariile se bucura de o izolatie termica sporita dar si de o rezistenta deosebita impotriva diferitelor fenomene meto.

In plus, solariile tip tunel oferite de Phoenix Spor nu necesita fundatie si pot fi oricand demontate si mutate in alt loc.

Pentru a achizitiona solarii tip tunel, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

 

Leave a Reply