Perne de alaptat pentru momente intime – Desaga Fermecata

perna-de-alaptat-verdePoate ca acest concept, de perne pentru alaptat, nu este cunoscut inca tuturor mamicilor sau viitoarelor mamici. Alaptarea este un proces important din viata bebelusului, si, de asemenea, a mamicii. Pentru a face ca totul sa fie mai confortabil, aveti nevoie cu siguranta de perne de alaptat pe care le veti gasi numai la Desaga Fermecata.

De ce sa optam pentru perne de alaptat?

Alaptarea este un proces natural, extrem de frumos si de facil. Cel putin, ar trebui sa fie facil atat pentru mama cat si pentru bebe. Ce ne facem atunci cand bebelusul nu sta corect, nu poate fi atasat bine la san, mamica sta intr-o pozitie incomoda? Nimic mai simplu. Acasa sau in oras, la prieteni in vizita sau in masina, pernele de alaptat sunt aliati de nadejde. Cu ajutorl acestora, copilul va sta mult mai bine la san, si mamica va putea adopta o pozitie ceva mai confortabila. In plus, aceste perne de alaptat sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, pentru ca cel mic sa nu transpire, sa nu se simta stanjenit in niciun fel. Desaga Fermecata va vine in ajutor cu cele mai bune perne de alaptat pentru momentele speciale mama-bebe. Pernele de alaptat de la magazinul online Desaga Fermecata sunt extrem de ergonomice, usor de utilizat si de curatat, confectionate din bumbac suta la suta. Asa nu va mai trebui sa va chinuiti sa stati in cele mai incomode pozitii, numai pentru ca cel mic sa manance bine. Si cum o sesiune de alaptat poate dura si cateva zeci de minute in perioadele puseelor, atunci trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si de asemenea cu foarte multa bunavointa pentru a-l alapta pe cel mic. La toate acestea se adauga si confortul sporit pe care trebuie sa il simtiti atunci cand alaptati, pentru ca aceasta activitate sa devina o placere. Pernele de alaptat va ajuta de alaptati in mod natural si normal copilul, in cele mai bune pozitii, fara a simti dureri de spate apoi.

Desaga Fermecata – oferta variata de perne de alaptat

Desaga Fermecata este un magazin online ce cuprinde o multime de produse. Aici veti gasi de la carti, lucrusoare de bebe, articole pentru a va pune in practica hobby-ul, pana la produse de igiena, mobilier, cadouri, produse bio sau bijuterii. Lista produselor comercializate pe Desaga Fermecata este destul de lunga, insa ne vom opri asupra pernelor de alaptat. Acestea sunt extrem de utile atat pentru mamele care au nascut  natural, cat si pentru cele ce au nascut prin cezariana, usurandu-le extrem de mult “munca”. Pernele pentru alaptat pot fi introduse cu mare usurinta in masina de spalat si nu vor pati nimic, ci se vor curata perfect. De asemenea, daca vreti sa mergeti la plimbare si credeti ca cel mic ar cere laptic, nu ezitati sa luati si perna pentru alaptat cu dvs. Asa va veti opri linistita pe o bancuta in parc si va veti hrani copilul fara a va mai chinui sa gasiti o pozitie confortabila!

Leave a Reply