Pentru usi garaj estetice si functionale apeleaza la Eurokapu Ellady!

Fie ca sunteti in cautarea unor usi garaj rezidentiale sau industriale, societatea Eurokapu Ellady din Brasov vine in intampinarea cerintelor si necesitatilor voastre cu produse de exceptie, confectionate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora.

Comanda usi garaj de la Eurokapu Ellady!

usi garajDaca tocmai v-ati mutat la casa noua si doriti sa achizitionati o usa pentru garaj care sa imbine caracteristicile tehnice moderne cu cele estetice, solutia perfecta pentru ca dorintele sa se transforme in realitate este de a alege ca si furnizor al respectivelor produse, societatea brasoveana Eurokapu Ellady. De asemenea, aceasta va sta la dispozitie cu solutii personalizate si atunci cand vine vorba de usi garaj industriale. Compania dispune de echipamente performante si de materiale de calitate superioara, precum si de know how-ul realizarii unor produse standard sau personalizate, fara cusur.

Caracteristici usi garaj rezidentiale

In ceea ce priveste caracteristicile predefinite ale acestor usi rezidentiale, putem enumera urmatoarele: sunt confectionate din panouri de 4 cm grosime, pot avea lamele de aluminiu de 14 mm grosime, sunt izolate cu spuma poliuretanica care ajuta si la o izolare fonica foarte buna, au un coeficient de izolatie mare, pot fi dotate cu usa pietonala, sine joase, aerisire, geam transparent/ cristal de diferite modele, sistem de automatizare, etc. Sunt tratate impotriva coroziunii, inchiderea ermetica fiind obtinuta cu ajutorul chederelor de cauciuc care se monteaza pe partea superioara si inferioara, lateral sau orizontal. Dimensiunile, culorile si formele pe care le pot avea aceste usi garaj, variaza in functie de cerinte si spatiile propriu-zise care se doresc a fi inchise.

Caracteristici usi garaj industriale

Usile de garaj industriale detin aproximativ aceleasi caracteristici ca si cele ale usilor de garaj rezidentiale insa important de stiut este faptul ca acestea pot fi personalizate in functie de cerintele fiecarui client in parte si de spatiile in care se monteaza. Indiferent de solicitarile voastre, specialistii companiei Eurokapu Ellady va stau la dispozitie cu recomandari si sfaturi pertinente, practice si utile care sa va ajute sa va decideti asupra produselor corespunzatoare.

Despre Eurokapu Ellady

Compania brasoveana a luat nastere in anul 2006, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea unei game vaste si diversificate de produse specifice domeniului constructiilor, asa cum sunt aceste usi garaj care au facut obiectul prezentului articol sau grilajele metalice, barierele electrice si electromecanice, sistemele de docare, elementele de feronerie pentru porti, usi metalice, usi antifoc etc.

Punem mare pret pe satisfactia clientilor nostri de aceea pe langa serviciile de comercializare efective, punem la dispozitia tuturor si servicii de montaj, garantie si post garantie, revizii si consultanta de specialitate. Fiecare lucrare pe care o preluam este tratata cu maximum de atentie, seriozitate, promptitudine si responsabilitate tocmai pentru a obtine multumirea voastra deplina. Respectarea contractelor si a termenelor se executie se face intocmai.

Pentru oferte exacte si personalizate, nu ezitati sa luati legatura cu personalul competent si experimentat al societatii Eurokapu Ellady. Datele de contact le gasiti si pe site-ul companiei- eurokapuellady.ro. Contactati-ne si nu veti regreta alegerea facuta!

Leave a Reply