Pentru o comunicare eficienta, alege sisteme de conferinta!

Pentru o comunicare eficienta, alege sisteme de conferinta!Comunicarea este un act relativ simplu, insa deosebit de complex daca-l analizezi in profunzime si este specific omului. Insa te-ai intrebat vreodata ce te-ai face daca nu ar mai exista comunicarea si nu te-ai mai putea exprima in fata semenilor tai? Interesant este ca exista multe metode de comunicare de la cea verbala – prin televiziune, radio, telefon sau fata in fata – la cea non-verbala – gesturi, mimica, felul de a te imbraca sau limbajul corpului -, comunicarea scrisa – scrisori, e-mail-uri, internet, reviste sau carti – sau vizualizari de diferite harti, tabele sau grafice. Cert este ca fara comunicare omenirea ar fi cu adevarat vaduvita de un bun, de o placere simpla, care face viata mai frumoasa. Iar pentru a face comunicarea mai accesibila unui numar mare de oameni au luat nastere sisteme de conferinta.

Ce sunt sisteme de conferinta?

 

Toata lumea stie ca o conferinta este o expunere in public, avand ca subiect principal diferite teme din domenii variate precum stiinta, arta, politica si multe altele asemanatoare.

Care este rolul unei conferinte? Acela de a informa, cat si de a instrui sau chiar omagia anumite personalitati. Sau, mai pe scurt, o conferinta este o consfatuire si ea poate avea loc si la nivel mic, in fiecare familie sau firma mica, cat si la nivel mare, de tara sau intre reprezentantii mai multor state.

Ei bine, pentru ca o conferinta sa fie reusita, pentru ca lumea sa se auda perfect, indiferent de marimea salii si de numarul de persoane care ia parte la aceasta, este absolut necesar sa se apeleze la sisteme de conferinta, care nu sunt altceva decat echipamente de ultima generatie ce permit comunicarea eficienta intre persoane.

Cine se ocupa de comercializare sisteme de conferinta?

 

Pentru a beneficia de calitate 100% garantata a serviciului prestat, apeleaza si tu la Helinick. De ce Helinick? Deoarece vorbim despre o companie cu renume international, care a inteles ca serviciile de calitate si multumirea clientului inseamna evolutie, prestigiu si dezvoltare continua.

Helinick se ocupa de peste 20 de ani si in Romania cu oferirea de sisteme complexe in ceea ce priveste comunicarea, conferintele si congresele sau traduceri simultane si nu numai ca reuseste sa acopere toata gama de configuratii, insa satisface chiar si cele mai exigente gusturi in materie de sisteme de conferinta.

Sali de conferinta mici sau medii, sali de consiliu, prefecturi, primarii sau diverse centre care insumeaza chiar 150 de participanti, toate pot beneficia de sistemele pe care Helinick le poseda pentru oferirea unei comunicari impecabile.

Caracteristici sisteme de conferinta de la Helinick

 

Printre caracteristicile sistemelor de conferinta pe care Helinick ti le ofera, enumeram:

– inteligibilitatea discursului este perfecta, sistemul fiind dotat chiar si cu sistem de oprire pentru primirea de aplauze si alte reactii pozitive;

– sistem complet de discutii; Pentru-o-comunicare-eficienta-alege-sisteme-de-conferinta

– iti ofera posibilitatea de a inregistra conferinta;

– ai parte de configurare flexibila chiar si pana la 150 de unitati;

– se poate utiliza atat pentru configuratii mobile, cat si pentru cele fixe;

– se poate combina si cu alte echipamente specifice cum sunt cele pentru traducerea simultana, pentru sonorizare sau multimedia;

– designul este atractiv, elegant si poate fi utilizat usor.

Daca vrei sa ai parte de calitate 100% garantata, alege sisteme de conferinta de la Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Pentru detalii, suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply