Pentru a avea o piele catifelata pentru mai mult timp, alege ceara elastica de la EpilatPro.ro!

Iti doresti o piele catifelata pentru o perioada indelungata de timp? Alege ceara elastica de la EpilatPRO.ro!

EpilatPRO.ro este un magazin online detinut de compania Mezza Luna din Constanta. Magazinul online isi intampina clientii cu o gama variata de produse, aceasta cuprinzand mai multe tipuri de ceara pentru epilat ( ceara elastica, de unica folosinta, la cutie sub forma de granule, ceara traditionala), etc precum si rezerve si incalzitoare pentru ceara, kit-uri pentru epilare, emulsii si uleiuri, articole de unica folosinta, emulsii, uleiuri pentru corp, si lista poate continua.

Produsele aflate pe stocul magazinului se adreseaza persoanelor care isi doresc o epilare chiar la ele acasa, cat si saloanelor de specialitate care au nevoie  de consumabile si produse de inalta calitate, profesionale.

Ceara elastica oferita de EpilatPRO.ro reprezinta cea mai eficienta si mai rapida metoda de epilare!

Ceara elastica este in prezent una dintre cele mai apreciate si cautate metode prin care doamnele si domnisoarele pot scapa de parul nedorit de pe corp.

Iata si motivele pentru care ar trebuie sa folosesti si tu ceara elastica de la EpilatPRO.ro:

  • este liposolubila fiind solutia perfecta pentru epilarea la cald
  • are in compozitie rasini naturale
  • este ambalata practic si se aplica cu usurinta
  • adereanta este foarte buna si delicata
  • este un produs de inalta calitate ce nu necesita incalzire la o temperatura ridicata
  • nu ai nevoie de benzi depilatoare
  • rezultatele sunt de durata ( pana la 4 saptamani)
  • poti folosi ceara elastica singura, chiar la tine acasa
  • protejeaza pielea
  • are un pret avantajos

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa folosesti ceara elastica de la EpilatPRO.ro.

In saloanele de infrumusetare de pe piata esxista foarte multe metode de epilat, insa fiecare doamna sau domnisoara isi poate alege singura modalitatea pentru indepartarea parului nedorit de pe corp. Sunt foarte femei care prefera sa se epilezi la salon si femei care sunt obisnuite sa se epileze singure acasa.

Daca faci parte din categoria femeilor care se epileaza acasa, trebuie sa stii ca dupa ce incalzesti ceara elastica, aceasta trebuie aplicata cu ajutorul unei spatule, intr-un strat subtire. Este foarte important sa aplici ceara elastica in directia de crestere a firelor de par. Pentru a indeparta ceara de pe zona unde a fost aplicata, trebuie sa tragi de ceara in sensul opus cresterii cresterii firului de par.

Ceara elastica de la EpilatPRO.ro are o capacitate foarte mare de indepartare a celor mai mici fire de par, in plus pielea va ramana ferma, neteda si fina pentru mult timp.

De unde poti achizitiona ceara elastica?

Ceara elastica de inalta calitate si la un pret avantajos, poti achizitiona de la EpilatPRO.ro! Acest produs se gaseste sub forma de perlute, calupuri patrate de ceara colorata ori granule, in pungi de 1kg.

Pe langa aspectul si mirosul placut pe care acesta ceara elastica il prezinta, aceasta te va ajuta sa scapi te parul nedorit pentru o perioada indelungata de timp.

Pentru mai multe informatii si comenzi, acceseaza pagina web www.epilatpro.ro sau telefonic – 0724 128 520/ 0724 128 540

Leave a Reply