Pensiuni Felix

pensiuni Felix

Statiunile Baile Felix  si Baile 1 Mai sunt vizitate in fiecare an de mii de turisti din toate colturile tarii, datorita conditiilor deosebite oferite acestora de catre hoteluri si pensiuni si a tratamentelor care se realizeaza aici. De asemenea, cadrul natural este unul prielnic pentru petrecere intr-un mod placut a concediului sau finalului de saptamana. Pentru viitorul concediu va recomandam sa mergeti la Baile 1 Mai, in apropierea Bailor Felix si cu siguranta, va veti relaxa si simti excelent. Pentru a avea o cazare cat mai buna, puteti opta pentru pensiuni Felix. O alegere perfecta o constituie Pensiunea Vila Regent.

Cautati pensiuni Felix? Mergeti la Pensiunea Vila Regent

Pensiunea vila Regent a fost inaugurata in urma cu 8 ani in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai. Aceasta pensiune se afla situata la scurta distanta de strandul cu apa termala Venus  din Baile 1 Mai si de strandul Apolo, situat in Baile Felix. Localizarea foarte aproape de municipiul Oradea, la doar 7 kilometri de centru fac din aceasta pensiune, una pretabila pentru cazarea oamenilor de afaceri sau a diverse delegatii. Pensiunea Vila Regent, din categoria pensiuni Felix are un total de 40 de locuri de cazare, fiind amenajata in stil clasic. Pensiune pune la dispozitia turistilor camere cu pat matrimonial, camere cu 2 si 3 paturi, toate dotate cu baie proprie si vestibul, cu TV. Camere au internet wireless, iar mobilierul este unul modern si elegant. Aceasta pensiune din statiunea Baile 1 Mai are la demisol o sala de mese, cu o capacitate de 40 de locuri, unde pot fi organizate botezuri, petreceri, diverse reuniuni si chiar conferinte. Turistii trebuie sa stie ca pensiunea detine o parcare proprie, unde pot fi parcate 15 autoturisme.

Nu mai cautati pensiuni Felix, deoarece Pensiunea Vila Regent este cea mai buna varianta

Pensiunea isi asteapta clientii sa se bucure de frumusetea locurilor si de proprietatile miraculoase ale apelor termale in spatii de cazare curate, ingrijite, moderne si foarte aspectuoase. Serviciile de care veti beneficia daca va veti caza aici vor fi intotdeauna ireprosabile, iar personalul pensiunii va avea grija sa va simtiti in largul dumneavoastra, ca acasa. De ce sa mai pierdeti timpul cautand pensiuni Felix cand acum ati gasit o pensiune exact pe placul dumneavoastra? Preturile la cazare sunt foarte avantajoase. Acum aveti posibilitatea de a va bucura de conditii de cazare foarte bune si de a uita pentru cateva zile macar de stres, griji, probleme si sa va relaxati la Pensiunea Vila Regent.

Vreti sa ii contactati pe cei de la Pensiunea Vila Regent pentru o rezervare?

Pensiunea Vila Regent beneficiaza de site-ul vilaregent.ro. Aici puteti vizualiza fotografii din camere si puteti afla mai multe detalii despre conditiile de cazare. Pentru a face o rezervare sau pentru mai multe informatii, puteti sa luati legatura cu Mut Bogdan prin telefon sau fax. Pensiunea poate fi gasita usor, la adresa Baile 1 Mai, nr 105. Daca v-ati dorit sa gasiti cea mai buna pensiune din numeroasele pensiuni Felix, iata ca acest lucru s-a intamplat, Pensiunea Vila Regent va asteapta in tot cursul anului cu cele mai avantajoase oferte, pentru un concediu de vis.

Leave a Reply