Pelerinaje pentru vizitarea locurilor sfinte

pelerinaj grecia

Pelerinajul este o forma de procesiune religioasa care se prezinta sub forma unei deplasari a unui grup de credinciosi pelerini, in prezent cu diferite mijloace de transport la un loc declarat sfant. Pelerinajul se practica in toate religiile din lume unele drumuri si locuri devenind renumite. Calatoria de pelerinaj necesita o munca foarte serioasa pentru a depasi ispitele externe cat si interne. Astazi sunt multe agentii care organizeaza calatorii de pelerinaje Grecia in asa fel incat efectele externe de relaxare nu sunt distrase de la rugaciune. O astfel de agentie este si AVRAAM TRAVEL.

Pelerinaje in Grecia

Pelerinajul in Grecia este de o mare importanta pentru poporul roman, pentru ca anume aciasta tara este leaganul crestinismului si a culturii europene. Pelerinajul in Grecia este o oportunitate de a vizita templele grecesti, posibilitatea de a vedea cu ochii proprii icoane pictate de maestrii antici, pentru a atinge pictogramele miraculoase si relicvele multicurative. AVRAAM TRAVEL organizeaza pelerinaje la Biserica Miraculoasa din Peloponez unde pelerinii vor participa  la Sfanta Liturghie. Un alt pelerinaj cuprinde trei insule Kefalonia, Egina si Evia si se organizeaza de Adormirea Maicii Domnului cand apar serpii Maicii Domnului. La fel sunt organizate pelerinaje de ziua Sf. Dmitrie, de ziua Sf. Nectarie, de ziua Sf. Spiridon. Tariful pentru pelerinaje include transportul, noptile de cazare cu un mic dejun si un insotitor de grup preot / teolog.

Pelerinaje interne

Agentia noastra organizeaza calatorii pentru sufletul tau, la cele mai frumoase manastiri si locuri pitoresti din Romania. Turul Romaniei  permite de a vizita Lacul Rosu, Manastirea Varatic, Manastirea Agapia, Manastirea Neamt, Manastirea Humor, Manastirea Voronet. In Maramures veti trece prin cea mai inalta trecatoare Pasul Prislop si veti vizita Mausoleul martirilor din Moisei si multe alte manastiri si locuri duhovnicesti. O tamaduire trupeasca si sufleteasca veti prmi din pelerinajul in Tara Fagarasului. Un om cu manile de aur Ion Lazea va va tamadui de multe boli trupesti iar la manastirea Sinca Veche veti vizita moastele Sf. Nectarie. Pelerinajul de ziua Sf. Cuv. Parascheva cuprinde inchinare la moastele Sf. Cuv. Parascheva si vizita Manastirii Vladiceni unde ne vom intalni cu Parintele Calistrat. Si alte multe pelernaje de durata mai lunga si mai scurta va propune agentia noastra.

Pelerinaje de la AVRAAM TRAVEL

Ne staruim si ne dorim sa va cream amintiri de neuitat. In anii de activitate ne-am consacrat prin cele mai bune pelerinaje interne si externe si ofrete personalizate. De la manastiri si biserici pe insule fascinante gasim intotdeauna cel mai bun variant de pelerinaj pentru tine. Ne aflam intr-o continua evolutie si vrem sa facem fericiti cat mai multi pelerini, din cat mai multe teritorii. Pentru o informatie mai detailata accesati www.avraamtravel.ro.

Leave a Reply