Parchet laminat 12 mm solutia ta de la Decolandia pentru pardoseli cu adevarat deosebite si durabile

 

Indiferent de modelul si nuanta aleasa, parchetul aduce oricarei incaperi un plus de eleganta si rafinament. Ba chiar, este indispensabil am indrazni sa spunem deoarece prin calitati precum aspectul practic si usor de intretinut poate sa fie solutia perfecta pentru orice casa.

Acest parchet laminat 12 mm are o grosime ideala pentru a putea sa aduceti la viata toate proiectele pe care vi le-ati propus, chiar sa si montati incalzire in pardoseala intrucat acest model va permite acest lucru.

Recomandari pentru o viata indelungata a acestui parchet laminat 12 mm

Fata de celelalte modele, pardoselile din parchet laminat 12 mm nu necesita o ingrijire foarte speciala. Curatarea se face simplu, fie prin a utiliza o laveta umeda, un mop sau un aspirator. Totusi, nu este indicat sa exagerati cu substantele chimice utilizate pentru curatarea suprafetei. O cantitate foarte mare poate sa deterioreze suprafata si sa fie necesar sa inlocuiti portiunea respectiva sau sa apelati la un specialist pentru a o repara.

Una dintre calitatile cele mai mari pe care le are acest parchet laminat 12 mm este acela ca este rezistent la foc, asadar daca scapati o tigara pe jos nu se va deteriora suprafata si nici nu veti provoca un incendiu.

In mare parte, o data ce acest parchet laminat 12 mm se afla in conditii optime de temperature si umiditate va veti bucura de el multi ani la rand. Poate chiar o viata intreaga. Pe langa acest lucru conteaza foarte mult si cum a fost montat parchetul asadar niciodata sa nu lasati aceasta munca pe mana unor amatori doar pentru ca pretul oferit este unul foarte mic.

Decolandia va ofera nu numai produse de inalta calitate dar si montaj asigurat de profesionisti care cunosc in detaliu toate etapele de montaj dar se mentin si la curent cu tendintele actuale. Totusi dupa un timp indelungat de folosire va fi necesar sa lacuiti din nou suprafata acestui parchet laminat 12 mm sau sa il inlocuiti dar aici totul depinde de modul in care l-ati utilizat de-a lungul timpului si cum il tratati.

Va asteptam la Decolandia pentru a afla mai multe despre acest tip de parchet

Acest tip de parchet laminat 12 mm se regaseste si in oferta Decolandia si veti putea sa beneficiati de cele mai bune oferte dar si de montaj realizat de profesionisti. Pe site-ul nostru www.decolandia.ro veti reusi sa gasiti toate modelele disponibile si vor ajunge la dumneavoastra intr-un timp foarte scurt gratie sistemului nostru de livrari rapid. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie si cu consultanta de specialitate gratuita astfel incat sa puteti sa va alegeti modelul de parchet laminat 12 mm dorit dar sa si aflati mai multe informatii care va vor ajuta sa intretineti mult mai bine pardoseala dar sa si va bucurati cat mai multa vreme.

Va asteptam atat in magazinele noastre cat si online la adresa site-ului nostru mentionat mai sus si sigur veti fi multumit de calitatea produselor si serviciilor oferite.

Leave a Reply