Parchet fag de la magazine specializate – Forestaprod

parchet fag

Colectiile care sunt cunoscute de parchet de fag ce pot fi gasite in cadrul magazinelor specializate au niste pardoseli din lemn care sunt colorate si deasemeni procesate. Astfel de colectii sunt o adevarata oportunitate in privinta rafinarii sau a crearii unui spatiu de locuit, acest lucru fiind facut prin adaugarea de dimensiuni personale. Fiind creat din imensa bogatie a naturii, dintr-o specie de lemn ce are textura frumoasa, parchetul de fag cunoscut sub diverse denumiri comerziale poate sa aduca magia adevarata in casa si viata noastra, a acelor ce pot sa transforme lemnul intr-un album adevarat ce este unul de acele momente cat si amintiri frumoase, unele fiind de neuitat si menite sa imbogateasca stilul de viata al oricui.

Parchetul de fag are atat deasemenea cat si puterea de a face o transformare naturala utilizand pentru asta inspiratie deosebita cat si o oportunitatea in recunoasterea si in a experimenta eleganta ca si puterea culorilor de fag, a rafinamentul dat de stralucirea stejarului si senzatiile calde emanate de frasinul nordic.

Incaperile care au un astfel de parchet montat, pot sa devina cu siguranta adevarate locuri spiritualei si spatii unde se nasc o multime de stari mentale speciale, nite spatii ce fauresc adevarate momente unice ce raman de neuitat. Astfel de colectii ale parchetului, transmit dinamism si deasemeni energie, putand oferii estetizitate atemporala si gratioasa.

Tipurile cunoscute de parchete de pe piata de profil

Pe piata, in cadrul magazinelor care sunt specializate in acest domeniu, exista diverse tipuri de parchet iar dintre aceste tipuri, clientii isi pot aleage tipul ce li se potriveste aspectului casei ori spatiului unde urmeaza sa se aseze.

Parchet uleiat

Tipul acesta de parchet complet natural unde compusii ce se folosesc si care au ca si scop realizarea unor uleiuri au fost extrasi din plante. Procesul specific de intretinere al unui astfel de parchet e unul facil astfel incat deteliorarea pe care o sufera pe suprafa poate fi remediata pe loc, fara a necesita interventii ale  persoanelor specializate.

Intretinerea care e facuta in mod periodica pentru un astfel de parchet poate fi executata oricand se doreste, prin intermediul procesului de reimprospatare efectuat asupra suprafetelor fara a fi necesara slefuirea , doar in cazul cand sunt deteriorari care sunt de tip mecanic si pronuntate, insa in rest nu vor fi necesare alte operatiuni de curatarile cu produsele special recomandate.

Dupa ce se face finisajul, timpul de uscare poate sa ajunga la 8 maxim 20 de ore, deci este unul foarte scurt si tine de produsul ce se utilizeaza de niste conditii climatice, la final neexistand mirosuri care sa fie intepatoare sau neplacute.

Finisarea poate fi facuta pentru acest tip de parchetului minim doua straturi cu ulei:

  • primul strat este color, insa pot fi si cate doua straturi necesare pentru intensificarea culorilor;
  • cel de al doilea strat este acela de protectie, el fiind incolor. Acesta El da gradul de luciu dorit , respectiv stabileste daca o sa fi mat ori semi-mat. Poate fi aplicat pe parchetul respectiv si un stratul final, denumit Hard Wax Oil, acesta fiind un ulei care o sa confere o mare rezistenta in timp parchetului.

Leave a Reply