Panouri radiante infrarosu: un punct de ajutor pentru economisirea banilor!

 

Proiectate si fabricate cu excelenta tehnologica si precizie, panourile radiante infrarosu sunt cele mai eficiente si economice solutii de incalzire. Gama noastra mare de panouri cu infrarosu va asigura ca alegeti dimensiunea potrivita, puterea watt, un design si un stil in functie de gustul si mai ales de nevoie pe care il aveti dumneavoastra individual. Design-ul lor este unul subtire, iar greutatea redusa va ajuta sa economisiti astfel spatiu in orice camera fie prin plasarea lor pe perete, fie pe tavan.

Panourile radiante infrarosu sunt proiectate si fabricate cu grija deosebita avand in principiu detaliile de care sunt nevoie pentru realizarea lor. Scopul pe care noi il propunem este acela de a livra produsele care satisfac dorinta si asteptarile clientilor. Preturile gazelor si energiei electrice cresc in fiecare zi, iar panourile radiante infrarosu dispunand de o tehnologie avansata si eficienta din punct de vedere al costurilor, noi va oferim posibilitatea de a economisi bani reducand pur si simplu consumul de energie. Panourile functioneaza de cele mai multe ori cu ajutorul energiei electrice intr-un mod eficient si va ofera alte avantaje fata de radiatoarele de convectie.

Climatul realizat cu ajutorul panourilor radiante infrarosu.

Lasati luma soarelui sa intre! Panourile radiante infrarosu aduc caldura soarelui in casa dumneavoastra. Undele invizibile si linistitoare ale panourilor noastre cu infrarosu sunt similare cu lumina soarelui, care subt absorbite de obiecte solide si sunt eliberate ca caldura in incapere. Acest lucru creeaza o temperatura mult mai confortabila cu conditii optime pentru un climat interior sanatos.

Fata de sistemele de incalzire prin covnectie, panourile radiante infrarosu incalzesc obiectele si nu aerul. In acest fel, temperatura camerei pare mai calda chiar daca termostatul este setat cu 3 pana la 4 grade C mai mic decat in incalzitoarele cu convectie si inca mai are un spatiu cu o temperatura placuta. Suprafata panoului de incalzire este alcatuita dintr-un geam de siguranta de 5mm de inalta calitate, suportand o temperatura de 120 de grade C, care poate incalzi camere mari prin distribuirea uniforma a caldurii in spatiu, datorita tehnologiei sale infrarosii.

Aspect si functionalitate dincolo de orice standarde numai cu panourile radiante infrarosu.

Designul functional este caracteristica excelenta a panourilor radiante infrarosu. Sistemele noastre de incalzire imbina eleganta si atingerea personala cu toate caracteristicile pozitive ale tehnologiei de incalzire cu infrarosu rentabila. Toate elementele de operare si de montare care ar putea interfera cu aspectul fruos al panoului de incalzire sunt montate in partea din spate a panoului, iar panoul ramane usor si confortabil pentru utilizare.

Aceste panouri va ofera posibilitatea de a personaliza fata frontala a panoului si a cadrului sau, conform dorintelor dumneavoastra.

Integrarea perfecta a panourilor radiante infrarosu.

Panourile radiante infrarosu se integreaza in orice mediu de viata si accentueaza gustul dumneavoastra in designul interior. Sistemul dumneavoastra de incalzire devine nedetectabil, deoarece se adapteaza la designul interior al oricarei incaperi. Puteti avea o oglinda ca fata frontala a panoului pentru baia dumneavoastra si imaginea preferintelor pentru camera de zi. Nu trebuie sa existe limite in imaginatia voastra, iar www.panouri-radiante-infrarosii.ro va ajuta pentru a va realiza imaginatia.

Leave a Reply