Panouri antiorbire de la Niba Logistic

Balize-antiorbire-yTQTESiguranta in trafic si in timp ce calatorim cu masina este extrem de importanta. An de an se remarca faptul ca cele mai multe incidente au loc pe drumuri cu infrastructura si prost luminate. Este imperativ sa acordam atentie asupra modalitatilor de semnalizare a drumurilor precum si a solutiilor care trebuiesc adoptate pentru a reduce numarul accidentelor pe drumurile nationale. Pentru cei care circula cu autoturismul mai ales noaptea o problema majora o reprezinta luminilor farurilor care se reflecta de la ceilalti participanti la trafic. Tocmai din acest motiv utilizarea unor panouri antiorbire pe drumurile tarii este un real beneficiu pentru toti soferii.

Niba Trafic va pune la dispozitie sisteme certificate de produse destinate desfasurarea in conditii de maxima siguranta a traficului rutier. Toate panourile sunt conforme cu normele europene si sunt fabricate din material de cea mai buna calitate.

Tot ce trebuie sa stiti despre panouri antiorbire

Rolul acestor panouri antiorbire este acela de a preveni reflectarea luminii in directia conducatorilor care circula din sens opus, reflectare care ar putea duce pe moment la senzatii de orbire ale soferilor,astfel existand riscul ca acestia sa nu mai poata sa controleze masina cum trebuie si sa se produce incidente mai mult sau mai putin grave.Panourile pot fi instalate pe drumurile judetene, europene sau pe autostrazi. Sunt utile in special in zonele unde luminozitatea este redusa iar conducatorii auto, circuland cu faza lunga pornita pentru a vedea corect marcajele si laterelele asfaltului pot produce pagube serioase la intalnirea cu ceilalti conducatori.

Aceste panouri antiorbire practic capteaza lumina si o trimit in alta parte reducand astfel foarte multe riscuri.

Panourile sunt fabricate din material plastic de culoare verde care are pe fiecare parte aplicat o pelicula reflectorizanta de culoare rosie, alba sau galbena. Indiferent de conditiile meteo, ploaie, vant sau raze ultraviolet puternice, panourile antiorbire isi pastreaza atat proprietatile cat si calitatile nealterate.

Panourile contribuie la bunul mers al soferilor si la siguranta in trafic. Lipsa lor de pe drumurile tarii constituie o reala problema iar directiile care le administreaza acestea trebuie sa ia masuri si sa monteze nu doar aceste panouri antiorbire ci toate accesorile si echipamentele necesare pentru protejarea calatorilor auto.

Niba Logistic va ofera panouri antiorbire la cele mai bune preturi si de cea mai buna calitate

Niba Logistic furnizeaza diverse produse care sunt utilizate cu scopul de a asigura desfasurarea in conditii de maxima securitate a traficului rutier. Printre produsele regasite in oferta Niba Logistic putem mentiona panouri antiorbire, garduri de protectie, limitatoare de viteza, separatoare de sens, lampi si conuri de trafic, plase si oglinzi pentru trafic. Acestea pot fi utilizate atat pe plan rutier cat si in domeniul constructiilor. Indiferent de natura mediului in care sunt amplasate si de conditiile meteo, toate echipamentele au o rezistenta foarte mare si nu se degradeaza rapid. Pentru mai multe detalii privind intreaga gama de produse comercializata de Niba Logistic accesati pagina de internet a companiei.

Leave a Reply