Pacos Eco Colectare va ofera servicii complete de consultanta in gestiunea deseurilor

3819e3f0c14435bececde9d92c404a8bDeseurile sunt gunoaiele sau materialele de care un anumit detinator se debaraseaza sau doreste sa se debaraseze deoarece acestea nu mai pot aduce niciun fel de beneficiu din punct de vedere financiar, decat daca sunt prelucrate chimic si transformate in alte produse. Deoarece in ultimele decenii s-a inregistrat un numar  exagerat de mare de deseuri menajere si industriale, s-a sporit cererea privind firmele specializate in consultanta in gestiunea deseurilor.

Avand ca principal domeniu de activitate colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile precum si colectarea deseurilor periculoase, Pacos Eco Colectare detine certificari ISO pentru activitatea de consultanta in gestiunea deseurilor si managementul calitatii. Toate deseurile sunt preluate de firma de colectare si transportate la depozitele de gunoi, unde urmeaza a fi sortate in functie de potentialul lor de reciclare.

Consultanta in gestiunea deseurilor – conditie esentiala pentru pastrarea unui mediu inconjurator curat

 

Deseurile provin in general dintr-o gama variata de activitati umane cum ar fi industria, comertul sau agricultura. In functie de originea acestora, pot fi clasificate in deseuri menajere, industriale, comerciale si vegetale. O alta modalitate de a imparti deseurile este din punct de vedere al proprietatilor acestora; astfel, exista deseuri inerte, toxice si inflamabile. Daca desurile nu sunt tratate corespunzator, conform caracteristicilor pe care le au, ele pot devenind extrem de periculoase atat pentru oameni cat si pentru mediul inconjurator, fiind un adevarat focar de raspandire a bolilor si infectiilor. Pornind de la aceasta premisa, consultanta in domeniul deseurilor a evoluat intr-o chestiune de interes principal pentru multe companii specializate in managementul deseurilor si activitati de reciclare.

Cu o experienta de mai bine de 6 ani pe piata serviciilor de colectare a deseurilor, firma Pacos Eco Colectare vine in sprijinul populatiei prin oferte profesionale si utilaje de calitate care sa mentina un mediu curat, in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Pacos Eco Colectare, furnizorul perfect de servicii privind consultanta in gestiunea deseurilor

 

Compania Pacos Eco Colectare reprezinta decizia cea mai buna in alegerea unui furnizor de consultanta in gestiunea deseurilor. Aceasta dispune de aparatura de ultima generatie si de hale si platforme betonate intinse pe spatii foarte mari, toate destinate colectarii si depozitarii de deseuri. Pe langa acestea, firma mai are si un parc auto personal dotat cu autoutilitare profesionale ce au in componenta lor sisteme de ridicare a containerelor, dar si mijloace de transport ale deseurilor. Tot in cadrul aparaturii tehnologice folosite de Pacos Eco Colectare pentru serviciile de consultanta in gestiunea deseurilor intalnim prese de balotat, prescontainere, si containere fixe si mobile.

Pentru o mai buna intelegerea a domeniilor de activitate in care opereaza compania Pacos Eco Colectare puteti accesa pagina de internet a companiei. Acolo veti gasi, pe langa o descriere completa a serviciilor si a utilajelor, si alte detalii legate de consultanta in gestiunea deseurilor.

Un mediu inconjurator curat si sanatos este cheia spre un viitor social si economic de calitate!

Leave a Reply