Odette Ballet School – cea mai faimoasa scoala de balet sectorul 5!

11999043_494346904075423_5045891308428681913_nSunteti in cautarea unei activitati inedite pentru copiii vostri sau chiar pentru voi parintii sau adultii? Ce ar fi sa incercati cateva ore de balet ce va sunt predate intr-un mod placut astfel incat sa se „lipseasca” ceva cunostinte de voi si fara sa fie necesara achitarea unor costuri mari, ba dimpotriva?

Va asteptam sa treceti pragul de la scoala de balet sectorul 5 pentru a fi placut impresionati de calitatile, devotamentul si pasiunea instructoarei de aici, care vi se va transmite si voua negresit. Fapt ce vi-l si doriti de fapt cand va decideti sa participati la astfel de cursuri, nu-i asa?

Cine poate  veni la scoala de balet sectorul 5?

Dupa cum mentionam si anterior, persoanele care se pot inscrie la cursurile organizate de Odette Ballet School din Bucuresti pot avea orice varsta, trebuie doar sa isi doreasca si sa fie curioase sa descopere acest stil de dans unic si destul de complex.

Anul 2009 este anul inceperii activitatii noastre, este momentul cand cursurile de balet se bucura pentru prima data de succes in randul cursantilor, iar in prezent sunt cea mai buna scoala de balet sectorul 5, dar si in comparatie cu competitorii nostri, iar acest lucru poate fi confirmat de catre cei care ne trec pragul in fiecare zi.

Cum procedam la scoala de balet sectorul 5?

Odata ce ne-am cunoscut si v-ati exprimat dorinta de a afla mai multe despre balet si de a invata cum sa dansati pe acest stil, veti fi repartizati intr-o anumita grupa deja formata. In cazul in care persoanele care se inscriu deodata sunt mai multe, acestea vor fi repartizate intr-o grupa daca intrunesc numarul minim.

In functie de grupa in care sunteti repartizati (incepatori, nivel mediu, avansati), intensitatea cursurilor sau dificultatea lor variaza. In acest mod avem certitudinea ca veti face fata solicitarii, evoluand odata cu ceilalti cursanti sau chiar mai repede decat ei, totul tine de perseverenta fiecaruia/fiecareia.

in orice caz, toti cursantii nostri evolueaza frumos, fiind multumiti de lucrurile pe care le realizeaza la cursurile noastre, bineinteles, trebuie doar sa isi doreasca si sa manifeste un oarecare interes si determinare.

Scoala de balet sectorul 5 va asteapta!

Activitatile sportive, cum este si baletul sau dansul in general, sunt binevenite atat pentru cei mici, cat si pentru adulti deoarece reusesc sa contribuie la o stare buna de santate prin miscare si reusesc sa descopere sau sa dezvolte anumite abilitati la unele persoane care nici nu stiau ca ar putea fi in stare de acele lucruri.

Ar fi chiar pacat sa nu incercati cursurile de la scoala de balet sectorul 5, iar daca nu veti fi incantati de acestea (ceea ce suntem siguri ca nu se va intampla), veti putea renunta oricand sau reveni cand va veti considera mai pregatiti. Costurile pe care le oferim pentru cursurile de balet sunt avantajoase si corecte, gandite in asa fel incat sa poata fi accesate de catre orice doritor.

Va asteptam cu drag la noi pentru a invata balet!

Leave a Reply