Motocultor de la Agromoto.ro – Utilajul ideal de prelucrare a pamantului!

agromoto.romotocultorDaca ar exista o definitie a taranului roman, aceasta ar contine obligatoriu in structura ei cuvinte precum “agricultura”, “pamant”, “sapa”, “coasa”, “plug” etc. Acest lucru se datoreaza faptului ca, de cand se stie, romanul a fost un impatimit al muncii pamantului. Practic, cu exceptia sezonului rece, cand inghetul si zapada nu-i permit, romanul se afla de-a lungul intregului an calendaristic pe camp. Cereale, legume, fructe si diferite alte culturi sunt lucruri fara de care viata romanului de la tara nu ar avea sens. Cu sapa, harletul, coasa, furca, grebla, muncitorul roman se afla de dimineata pana seara pe ogoare. Aceasta munca veche de ani si ani este, pe cat de valoroasa pentru fiecare om, pe atat de dificila. Tocmai de aceea, in domeniu au aparut treptat echipamente care vin sa usureze munca agricultorului. Un astfel de echipament este si motocultorul, un utilaj care indeplineste mai multe sarcini. Daca va aflati in cautarea unui motocultor, magazinul online Agromoto.ro va ofera astfel de utilaje la un pret si o calitate de neegalat.

Motocultor Agromoto.ro – Utilajul indispensabil bunului gospodar!

Cunoscute in popor si sub denumirea de motosape, motofreze sau motocultovatoare, motocultoarele sunt utilaje de dimensiuni reduse si au o constructie simpla. Ele sunt echipate cu un motor de putere mica, intre 3 si 12 CP si pot fi conduse de catre o singura persoana cu ajutorul unui ghidon. Ele sunt utilaje perfecte pentru activitati precum prelucrarea pamantului in vederea pregatirii acestuia pentru insamantare de culturi diverse.

In ziua de azi, fiecare agricultor din mediul rural care are in proprietate gradini sau terenuri intinse are nevoie de motocultoare de calitate pentru a avea rezultate cat mai bune. Este foarte important insa sa constientizati faptul ca un motocultor pe care il achizitionati de la Agromoto.ro trebuie folosit conform instructionilor de la fabricant si nu trebuie exploatat in conditii necorespunzatoare. Oricat de rezistent ar fi, un astfel de utilaj nu are capacitatea unui tractor de mari dimensiuni

Magazinul online Agromoto.ro comercializeaza motocultoare de la producatori renumiti in domeniu, precum: Honda, Kipor, Lombardini, Rotakt,  BCS etc. Pe langa aceste utilaje noi, compania din judetul Dolj mai ofera si o gama ampla de motocultoare ieftine, potrivite oricarui buznar. Indiferent de produs, preturile la motocultoare sunt cele mai bune de pe piata. Motocultorul pe care il veti achizitiona va este trimis in ambalaj original. Totodata, fiecare achizitie va fi insotita de factura, carte tehnica in limba romana si garantie.

Tipurile de motocultoare oferite de Agromoto.ro!

Criteriul de baza in alegerea unui motocultor consta in cunoasterea principalelor caracteristici constructive si functionale ale acestuia. Astfel, inainte de a achizitiona un astfel de utilaj trebuie sa acordati o atentie sporita distantei dintre roti, latimii motocultorului sau puteri cilindrice. Pentru a multumi orice client, Agromoto.ro ofera toata gama de motocultoare de care poate avea nevoie un agricultor, fie el amator sau profesionist. Printre acestea includem:

– Motocultoare hobby: utilizate pe suprafate de lucru care nu depasesc 500 mp. Aceste motocultoare au o latime a frezelor ce nu depaseste 80-90 de cm si se utilizeaza in gospodarii personale.

– Motocultoare semiprofesionale. Latimea frezelor se situeaza intre 80 si 100 de cm, iar adancimea de lucru poate atinge chiar si 22 cm. Sunt dotate cu lant si cutie de viteze. Suprafata de lucru recomandata nu trebuie sa depaseasca 1000 mp.

– Motocultoare profesionale: au o greutate care poate atinge si 80 kg, ceea ce asigura o aderenta mai mare la nivelul solului. Adancimea de lucru este de 22-25 cm, iar suprafata recomandata este de 10.000 mp. Aceste modele se folosesc pentru soluri grele si pot fi echipate chiar si cu pluguri, cultivator, remorca, roti din cauciuc sau roti metalice sau rarita.

Agricultorii nu sunt singura categorie careia i se adreseaza magazinul online Agromoto.ro. Astfel, pe langa acest motocultor, de la magazinul din sudul tarii mai puteti comanda drujbe, freze de zapada, motoburghie, masini de maturat, aparate de sudura, compresoare de aer, taietoare fier/beton si multe altele.

Date de contact:

Bld. Nicolae Titulescu , nr 317 ab , Craiova, Dolj

Telefon: 0768.743.575

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Leave a Reply