Mopeka Impex – Producator de detergenti de calitate

buton casniceCuratenia este o parte foarte importanta a vietii noastre; oricat de mic ar fi spatiul in care locuim sau in care lucram, este foarte important sa mentinem un mediu curat, pentru a ne simti confortabil si pentru a evita o stare precara de sanatate, cauzata de prezenta alergenilor si a diferitelor tipuri de deseuri.

In scopul mentinerii curateniei in orice tip de spatiu, am dezvoltat de-a lungul timpului solutii cat mai eficiente de curatare, accesibile pentru oricine si a caror compozitie contine substante nedaunatoare. In cazul in care ai nevoie de detergenti de calitate, iti recomandam sa incerci detergentii produsi si comercializati de compania Mopeka Impex.

Detergentii Mopeka Impex sunt realizati dupa formule eficiente, avand ca si calitati durabilitatea, un mod facil de curatare si un efect de lunga durata. Mopeka Impex iti pune la dispozitie o gama vasta de detergenti pentru uz casnic, printre care si:

–         Detergent de vase cu concentrate de glicerina

–         Detergent vesela concentrat cu aroma de lamaie, mar sau cirese

–         Detergent pentru masini de spalat vase

–         Agent pentru clatirea veselei

–         Detergent pentru suprafete tari, cum sunt gresia si faianta

–         Detergent pentru pavimente

–         Detergent pentru pavimente super

–         Detergent pentru suprafete melaminate

–         Detergent pentru covoare

–         Detergent pentru geamuri

–         Detergent pentru parbriz ( vara)

–         Detergent lichid automat

–         Detergent degresant

Detergentii pot fi achizitionati atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial sau in cadrul firmelor care se ocupa de curatenie, datorita plasarii in recipiente de diferite marimi: 1 litru, 5 litri sau 20 de litri. Din aceasta cauza, detergentii Mopeka Impex sunt ideali si pentru mentinerea curateniei in locatiile de tip Horeca. Desigur, achizitionarea unui recipient mai mare poate sa te ajute sa economisesti si resursele financiare, cantitatile mai mari fiind mai avantajoase din punct de vedere al raportului cantitate- pret.

Detergentii nu au efecte negative asupra persoanelor care le utilizeaza, fiind realizati din substante eficiente impotriva murdariei, insa inofensive, cum ar fi alchilarene, arene, amine. Utilizarea detergentilor este foarte importanta, neexistand alta metoda prin care sa poti scapa de petele nedorite de pe haine, suprafete sau autoturisme.

Compania Mopeka Impex are ca obiectiv oferirea unei game vaste de produse pentru a-si ajuta clientii sa mentina curatenia in orice spatiu, intr-un mod facil si prin economie de timp si resurse financiare. Pe langa detergenti, Mopeka Impex iti pune la dispozitie si sapunuri lichide, detartranti, sapunuri, produse chimice, produse pentru cosmetica auto,  produse utilizate in curatenie industriala, detergenti auto, detergenti industriali, spuma activa auto, ignifuganti, sampoane auto si degresanti.

Alege solutia ideala pentru o curatenie usoara cu producatorul de detergenti Mopeka Impex! Curatenia poate fi un proces lung si obositor, insa prin utilizarea detergentilor de calitate oferiti de Mopeka Impex se va transforma intr-o metoda de relaxare! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a studia gama larga de produse, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau contacteaza-ne utilizand datele de mai jos:

Date contact:

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 2010256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 0836500755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 4226250740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 5303080737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 0836500755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply