Module Auto, compania care iti ofera cel mai performant modul pornire motor de pe piata

modul pornire motor

Compania Module Auto ofera de peste sase ani produse destinate soferilor care vor sa isi modifice masina, astfel incat aceasta sa poata fi pornita cu usurinta de la distanta cu ajutorul unui sistem electronic care se bazeaza in primul rand pe efectuarea unui apel telefonic, beep sau SMS la un anumit numar. Astfel, este vorba de un modul pornire motor performant prin care orice sofer isi poate transforma o masina obisnuita intr-una cum vezi doar in filme.

Idei practice pentru acele momente in care doresti sa gasesti masina pornita

Orice modul pornire motor vandut de Module Auto aduce la lumina o serie de dispozitive performante, extrem de sigure, care pot sa vina in ajutorul soferilor atat pe timpul iernii, in diminetile geroase atunci cand pornirea masiniii activeaza de asemenea si sistemul de climatizare, astfel incat, in momentul in care soferul ajunge deja in masina scaunele sunt incalzite, geamurile sunt dezaburite si masina poate pleca de pe loc imediat. Astfel, dupa trimiterea apelului telefonic sau a SMS-ului, sistemul raspunde printr-un mesaj care avertizeaza soferul de configurarea fiecarui sistem in parte, pornind de la aprinderea farurilor, pana la activarea climatizarii si dezaburirii. Mai mult de atat, acest modul pornire motor include de asemenea si un cititor de chip, RFID, cat si cititorul de chip din cheie, daca acel cip nu se poate scoate direct din cheia de rezerva. In acelasi timp, acest modul cuprinde si un soft care poate fi instalat pe calculator oferind de asemenea functii de import si export al setarilor utilizatorilor, concomitent cu o gama variata de alte functii prin care masina poate fi controlata direct din telefon, de la distanta, prin telefonul mobil. Mai mult, constant apar update-uri de la compania Module auto, care ofera functii suplimentare fiecarui modul pornire motor.

Modul pornire motor de cea mai buna calitate cu garantie de doi ani

Fiecare produs comercializat de Module Auto, in afara de produsele consumabile, cum ar fi bacteriile, dispune de o garantie extinsa de 24 de luni. Mai mult de atat, livrarea se face usor, direct prin curier rapid, in doar cateva zile, in timp ce plata poate fi facuta ramburs. In acelasi timp, fiecare client in parte beneficiaza de asistenta in vederea instalarii corespunzatoare a acestor module, astfel incat ele sa functioneze in parametri optimi. De asemenea, in prezent, Module Auto a lansat si o versiune de soft destinata telefoanelor smartphone, acestea reusind sa comande un modul pornire motor de la distanta intr-un mod inedit, direct de pe telefoanele performante. In acest mod, orice client se va putea lauda in fata prietenilor si le va putea demonstra de ce este in stare masina sa. Cu toate ca de multe ori astfel de sisteme par complicate, alegerea unui modul pornire motor potrivit se poate face cu usurinta. Mai mult, montarea este extrem de rapida, iar beneficiile sunt maxime. Incercand constant sa ofere solutii inedite, compania Module Auto aduce la lumina un nou mod in care un autovehicul poate fi pornit si manevrat.

Leave a Reply