Modernitate si popularitate numai cu plasmele termice infrarosu!

 

Plasmele termice infrarosu sunt un noi sistem de incalzire, din ce in ce mai popular din cauza avantajelor implicate. Daca sunteti in cautare de optiuni de incalzire la domiciliu, impreuna cu adordarea sezonului rece, puteti afla mai multe detalii pe www.panouri-radiante-infrarosii.ro. Plasmele termice infrarosu sunt un sistem de incalzire care are forma unui panou radiant infrarosu, asemanator cu aspectul televizoarelor cu plasma, de aici venind si numele. Acest generator de caldura are o suprafata de sticla si emite caldura la temperaturi scazute, energia termica fiind difuzata uniform.

Cum functioneaza plasmele termice infrarosu?

Aceste plasme termice infrarosu genereaza caldura datorita substantelor aplicate intr-un circuit dublu pe interiorul sticlei. Cand circuitul electric traverseaza pe diferitele substante, apar ionii. Ele determina ionizarea aerului si aparitia efectului nanosilver. Sticla amplasata pe suprafata panoului incalzeste si emite radiatii in spectrul infrarosu. In timpul functionarii, un senzor de temperatura asigura protectia curcuitului, evitand astfel supraincalzirea. Faptul ca foloseste radiatii in spectrul infrarosu plasma termica infrarosu functioneaza la fel ca un soare: incalzeste obiectele din camera, care la randul lor vor emite caldura in jurul lor.

Exista doua tipuri de plasme termice infrarosu: plasme cu control mecanic si plasme eletronica. Plasma cu control mecanic are un buton pornit/ oprit si operatia are loc pe stadiul maxim de alimentare. La o asemenea plasma pot fi atasate termostate care permit reglarea temperaturii ambientale. Cea cu control electronic functioneaza pe patru niveluri de putere. Ultimul pas determina incalzirea rapida a camerei. Ea se poate reglata cu ajutorul unui termostat extern ori cu ajutorul unei telecomenzi. In cazul in care o intrerupere a alimentarii stopeaza functionarea plasmei la pornire, ea incepe automat incalzirea etapei 2.

Avantajele aduse de catre plasmle termice infrarosu.

Avantajele acestor plasme sunt reprezentate de noicitatea si tehnologia avansata pe care o folosesc ele. Este cel mai nou si inovator sistem de incalzire domestic si, prin urmare, este cel mai eficient si mai ecologic. Printre cele mai importante avantaje care ofera instalarea de plasme termice infrarosu in casa sunt:

– puterea ridicata: datorita acestei caracteristici, in casa dumneavoastra, se pot instala plasme mai putin termice, randamentul fiind acelasi

– inertia termica lunga: chiar si dupa ce plasma nu mai functioneaza sistemul continua sa emita radiatii infrarosii timp de inca 5- 10 minute.

– un aspect frumos: plaseme arata luxos, de inalta tehnologie, perfect pentru o casa decorata in stil contemporan si mai mult.

Costurile sunt reduse, deoarece se adapteaza rapid la diferentele de temperatura. Ea poate reduce costurile de intretinere a locuintelor cu pana la 50%. Mai ales ca au si o flexibilitate la instalare, putand fi instalate foarte usor si in ce parte doriti dumneavoastra.

Modul in care arata plasmele termice infrarosu.

Plasmele termice infrarosu arata ca un monitor fixat pe perete care elibereaza caldura in camera. Pentru cei care locuiesc in blocuri de apartamente, nu numai ca exista acum o alternativa ecologica la vechile radiatoare si centrale termice, dar puteti beneficia de un sistem de incalzire cu plasme termice infrarosii.

Asadar, pentru modernitate si o economisire a banilor, nu refuzati sa accesati www.panouri-radiante-infrarosii.ro unde o sa beneficiati de cele mai bune produse.

Leave a Reply