Mobila la comanda oferita de Arcos!

9c053b6416ba30aa785805e1617f049eMobilierul la comanda este cea mai buna alegere pentru casa ta. Compania Arcos executa mobila la comanda pentru locuinte si pentru birouri, spatii comerciale si alte locatii profesionale. Diversele echipamente si dotari de care firma dispune o recomanda pentru executia oricarei piese de mobilier ce se poate executa din PAL, in proiecte unice derulate impreuna cu clientii firmei. Materialul din care sunt executate piesele de mobilier este PAL-ul. Acesta este cel mai flexibil material din lemn utilizat in constructia de mobilier, avand o rezistenta crescuta si posibilitati de prelucrare variate. Din PAL se pot realiza forme curbe in placile din lemn, ce pot fi apoi slefuite si acoperite cu straturi sau folii de protectie pentru a le lasa fine, fara aschii sau colturi ascutite. Arcos va realiza cele mai variate articole de echipare a locuintei, in limita bugetului de care dispui. Comenzile pentru mobilier se executa pentru orice tip de design la dimensiunile potrivite spatiului tau si nu la vreo dimensiune standard.

De ce sa alegi mobila la comanda?

Arcos recomanda mobila la comanda pentru a-ti putea organiza si decora spatiul asa cum doresti, Agentii firmei iti vor prezenta gama de culori si de finisaje disponibile pentru a personaliza fiecare piesa de mobilier la dimensiunile si aspectul dorit de tine. Pe baza schitelor oferite de proiectanti, echipa Arcos are grija sa respecte toate cerintele la dimensiuni si calitate, utilizand lemn de calitate, materiale si accesorii care ofera piesei finale durabilitate si un aspect inedit. Acasa la tine va ajunge mobilierul pe care l-ai visat, conceput in totalitate de tine sau impreuna cu proiectantii. Datorita flexibilitatii de prelucrare se pot obtine orice fel de forme si o varietate de culori care sa rezoneze cu mediul ambiant. Inaltimea si dimensiunile corpurilor vor fi stabilite in functie de nevoile tale pentru a avea exact ceea ce cauti: mobila complet functionala care sa te ajute sa te organizezi eficient si sa-ti ofere un confort optim. Materialul este foarte flexibil si cu el pot fi create aproape orice fel de forme. Marginile curbate sau ascutite sunt acoperite cu un strat sau banda de protectie, iar suprafetele sunt fine si usor de curatat, astfel ca de cele mai multe ori PAL-ul este solutia optima pentru spatiul tau.

De ce Arcos?

Arcos are propriul atelier de mobila, in care angajatii deruleaza toate activitatile de prelucrare a lemnului. Mobilierul unicat este punctul forte al firmei Arcos. Echipa poate da curs oricaror idei de design pentru ca proiecteaza modele noi si dispune de un atelier de productie cu echipamente si unelte de mare flexibilitate. Esentele de lemn utilizate sunt rezistente pentru a garanta o durata lunga de viata a mobilierului. Arcos este specializata in executia de mobila din PAL, care este la momentul actual cea mai cautata datorita culorilor si finisajelor ce se pot obtine, foarte variate. Fie ca ai nevoie de mobila pentru biroul tau sau mobilier mic pentru camera copilului, Arcos executa tot ce iti doresti. Achizitioneaza mobila la comanda oferita de Arcos pentru ca locuinta ta sa arate asa cum iti doresti!

Datele de contact ale firmei Arcos

Adresa firmei: Str. Ariadna, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0356 170 199

Email: office@arcosmob.ro

Leave a Reply