Mobila la comanda Bucuresti

mobila la comanda bucuresti

Din ce in ce mai des, o mare parte dintre clienti pur si simplu nu gasesc ce isi doresc in magazinele de mobila in serie.

Din acest motiv, cei mai multi dintre clienti cer solutii de amenajare care sa fie si moderne dar sa se si potriveasca spatiilor de care dispun. Multi isi doresc sa aiba mobila intr-o gama variata de culori si de materiale care sa se adapteze ambientalului, sa fie functional si sa reflecte personalitatile fiecaruia.

Clienti isi doresc sa achizitioneze un produs care sa fie de o calitate superioara in comparatie cu cele care sunt oferite in mod uzual in magazinele de mobila, pastrand in acelasi timp originalitatea mobilei.

Consultanta in alegerea mobilei

Un consultant specializat al magazinului de mobila din care va decideti ca doriti sa achizitionati mobila la comanda in Bucuresti se va deplasa la domiciliul sau la sediul clientului pentru masurarea spatiul disponibil, si pentru a prezenta clientului atat accesoriile cat si materialele care sunt disponibile, in acelasi timp consiliind clientul in realizarea impreuna cu specialistii a schitei mobilierului pe care si-l doreste.

Cu ocazia acestei prime vizite facuta la domiciliul sau sediul clientului, consultantul de specailitate pregateste si o oferta pentru acesta , incheind apoi contractul si daesemeni toate documentele care sunt necesare pentru lansarea comenzii.

Dupa incheierea contractului, clientul poate achita catre magazinul care executa mobila la comanda in Bucuresti un avans care este echivalent cu aproximativ 50% din intreaga valoare a comenzii agreate.

Trimiterea schitei si vizitarea showroom-urilor

Pentru a putea face noi ca si viitori proprietari o schita a mobilei la comanda, dorite trebuie in primul rand sa masuram spatiul in care aceasta va fi amplasat, abateriile aparute la final si care vor fi de cel mult cativa cm putand sa fie corectate atunci cand se fac masuratorile finale de catre reprezentantul magazinului de mobila.

Clientul poate sa realizeze o schita simpla unde este mentionata atat lungimea cat si inaltimea si apoi adancimea totala pe careo va avea mobilierului dorit.

Clientul poate si chiar este indicat sa faca o vizita in showroom-ul magazinului de mobila la comanda din Bucuresti daca aiic se afla firma de la care doreste sa o achizitioneze iar acolo, cu siguranta, un reprezentant al firmei poate sa conceapa o schita facuta impreuna cu clientul si daesemeni poate sa ii prezinte acestuia toate materialele si accesoriile disponibile pentrua putea acesta, in cunostinta de cauza sa ia cea mai buna decizie, intotdeauna conform necesitatilor pe care le are.

Gama de produse ce este oferita de catre magazinele de specialitate pot cu siguranta sa acopere atat amenajarile cat si modificarile care se pot face intr-o locuinta, respectiv:

  • mobilier de serie sau mobilier facut la comanda;
  • bucatarii, camere de tineret, dormitoare, birouri si altele;
  • scaune, saltele, usi glisante, canapele, mese;
  • alte produse ce fac parte din ambiental interior.

Toate acestea sunt si se adreseaza executiei atat la soliitarile persoanelor fizice dar si dotarilor office. Clientii acestor magazine de mobila primesc produsele comandate fie folosind mijloacele de transport proprii dar chiar si prin curier rapid.

Leave a Reply