Miere de albine naturala salcam de la Apivet!

47d560ab01b07f71212f430912378457Mierea are numeroase beneficii pentru sanatate si este folosita pentru tratarea unor diferite afectiuni. Apivet ofera miere de albine naturala salcam pentru toti cei care doresc sa isi aprovizioneze camara cu astfel de produse, cat si pentru cei care o comercializeaza in cadrul magazinului lor. Mierea contine numerosi antioxidanti si are o componenta antiinfectioasa astfel ca este folosita cu succes in timpul iernii impotriva tusei si altor afectiuni ale gatului. Comanda miere de albine naturala salcam de la Apivet si vei beneficia de preturi promotionale.

Poti comanda si online pe pagina de internet a magazinului si produsele in cantitatile dorite vor ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp posibil. Mierea se poate livra prin curierat in orice zona din tara, pe baza comenzii telefonice sau online indiferent de cantitatile solicitate. Aceste produse se pot distribui si pentru magazine naturiste sau bucatarii profesionale. Mierea este imbuteliata in borcane de 650 de grame si este livrata direct de la producator la preturi accesibile. Mierea este o importanta sursa de energie si vitamine, iar in functie de sortimentul ales poate fi chiar un remediu pentru sanatate.

Avantajele mierii!

Beneficiile pentru sanatate, dar si pentru frumusete au determinat utilizarea acestui produs inca din cele mai vechi timpuri. Cu ajutorul mierii pot fi vindecate plagile, ea reprezinta o sursa de energie, previne alergiile sezoniere, ajuta la asimilarea calciului in organism, are un efect antibacterian si stimuleaza sistemul imunitar. Alege sa consumi produsele oferite de Apivet. Mierea este obtinuta 100% natural, fara tratamente termice sau alte procedee de procesare astfel incat te vei putea bucura de remedii naturiste si nu doar de simple alimente. Mierea de albine naturala salcam este produsa in stupina proprie intr-un mod ecologic si este ambalata in conditii depline de siguranta alimentara. Mierea de salcam este una dintre cele mai apreciate din Romania datorita proprietatilor sale de tonic general si calmare a tusei.

Mierea de salcam produsa de Apivet Iasi este de cea mai buna calitate, produsa fara aditivi sau tratamente termice. Mierea de albine de salcam are cel mai mare continut de fructoza si un gust placut. Aceasta are un miros specific aromat, un gust dulce si se adauga la ceaiuri sau se consuma in alte variante. Mierea este produsa de firma in ferma apicola proprie situata in Iasi de unde se livreaza produsele mai apoi in tara, prin curier.

Achizitioneaza miere de albine online!

Stupina din Iasi produce miere 100% naturala indeajuns pentru piata de specialitate din Romania si nu numai, produsele fiind comercializate si in spatiul Uniunii Europene. Mierea naturala de albine este ambalata corespunzator si este disponibila in diferite cantitati. Garantia produselor este oferita de experienta personalului si de respectarea normelor legislative in vigoare. Mierea obtinuta este naturala, fara niciun fel de procesare, iar matcile si familiile de albine sunt selectionate cu grija pentru a obtine cele mai bune rezultate. Comanda acum miere de albine naturala salcam din cadrul magazinului online al firmei Apivet din Iasi si iti vei umple camara cu produse de calitate.

 

Datele de contact ale firmei Apivet

Adresa firmei: Str. Fermei, Nr. 14A, Miroslava, Iasi

Telefon: 0771 307 402

Email: contact@albinesimatci.shopmania.biz

Leave a Reply