Mezeluri bio de la Bio Romania Market!

4ffded5b58ee9ef5f1cce290fbd44089Bio Romania Market ofera mezeluri bio, obtinute din carne proaspata provenita de la animale care au fost crescute in cele mai bune conditii. Mezelurile comercializate de compania Bio Romania Market sunt furnizate doar de catre producatori din tara noastra si iti sunt oferite la cele mai avantajoase preturi. In sens general, produsele bio sunt realizate fara utilizarea substantelor chimice, fara interventii genetice si in armonie cu natura si mediul inconjurator. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un produs pentru a fi certificat organic difera de la o tara la alta, insa exista un set de reguli generale in toata lumea cum ar fi faptul ca se interzice utilizarea substantelor chimice artificiale, se interzice utilizarea radierilor si a organismelor modificate genetic.

Animalele care produc carne, oua si lapte, produsele avicole nu sunt crescute cu antibiotice sau hormoni de crestere. Utilizand produse bio exista un risc minim de substante toxice, aditivi mai putini, mai putine reziduuri de medicamente la alimente de origine animala si o valoare nutritiva cu tendinta mai ridicata. Animalele sunt hranite cu iarba si nutreturi de inalta calitate, care nu contin organisme modificate genetic. Animalele beneficiaza de adaposturi si culcusuri corespunzatoare, pot face miscare in mod regulat, beneficiaza de acces la pasuni si de plimbari in aer liber. Astfel, toate necesitatile lor fiziologice sunt respectate. Carnati, ceafa, jambon, slanina si sunculita afumata, bunatati delicioase preparate conform celor mai inalte standarde de calitate, dupa retete traditionale romanesti. Acestea sunt produsele recomandate de firma Bio Romania Market, mezeluri ecologice in compozitia carora se regasesc doar ingrediente naturale, fara coloranti alimentari. Carnea este provenita de la animale care au fost hranite exclusiv cu furaje ecologice. De asemenea, acestea nu au fost injectate cu hormoni de crestere sau alte substante asemanatoare. Produsele sunt ambalate in vid pentru a mentine igiena si livrarea unor astfel de produse se face in lazi frigorifice, pentru a pastra prospetimea acestora si a elimina orice risc de alterare pe perioada transportului.

Cu sediul in Bucuresti, firma Bio Romania Market este distribuitor de produse alimentare bio, atat romanesti, cat si provenite din import. De la fructe, legume, produse de panificatie, dulciuri si pana la sucuri, vinuri sau condimente, oferta produselor disponibile este generoasa. Gebaco este un magazin online care comercializeaza produse bio. Toate produsele sunt furnizate de catre producatori importanti in domeniu, cum ar fi Ecofruct Romania, Farmacia Naturii, LaDorna si multe altele pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune alimente. Produsele sunt livrate atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe sau in alte parti ale tarii, in conditii specifice fiecarui tip de produs.

Pentru mai multe informatii despre produsele bio, precum si pentru comenzi de mezeluri bio acceseaza pagina de internet a magazinului online Bio Romania Market sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Produsele comercializate sunt obtinute din ingrediente naturale si nu contin aditivi alimentari sau alte substante toxice care ar putea afecta sanatatea consumatorilor. Vei putea comanda simplu si rapid din cadrul magazinului online Gebaco produsele de care ai nevoie la preturi avantajoase cu o calitate exceptionala. Comanda mezelurile bio Bio Romania Market pentru o viata sanatoasa.

Datele de contact ale firmei Gebaco

Adresa firmei: Str. Ing. Vasile Cristescu, Nr. 26, Bucuresti

Telefon: 0728 584 0840728 584 084

Email: contact@bio-romania-market.ro

Leave a Reply