Marfa depozitata in conditii optime de siguranta? – GS Metalic Rack

Rafturi-portpaleti-Bucuresti-ziGol1Un spatiu de depozitare si suporturile diverselor produse trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru siguranta acestora. Societatea GS Metalic Rack comercializeaza rafturi portpaleti la un raport excelent calitate-pret, construite in conformitate cu exigentele din domeniu si cu standardele internationale. Produsele pe care le puteti depozita pe aceste rafturi sunt numeroase: paleti Euro, paleti Non-Euro, box-paleti, butoaie, anvelope de turisme, dar si marfuril non paletizate.

Cu ajutorul rafturilor portpaleti este facilitata manipularea marfurilor respective. Acestia sunt ideali pentru depozitarea mica, medie si grea, suprafata lor putand fi acoperita cu polite metalice sau cu PAL.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale rafturilor europaleti, trebuie sa stiti ca acestea pot avea o inaltime de H 2000 mm si pot ajunge la H 10000 mm, fiind capabile sa sustina o portanta intre 1800 kg si 7600 kg.

Rafturile portpaleti oferite de compania GS Metalic Rack raspund cu versatilitate fiecarei solicitari in parte, garantand capacitati de incarcare optime si siguranta in utilizare.

Rafturile portpaleti reprezinta solutia ideala de depozitare a diferitelor tipuri de produse paletizate sau nepaletizate. Apelati si voi la aceste produse si veti beneficia de avantajele multiple pe care acestea vi le ofera: veti putea accesa foarte usor marfurile, fara a fi nevoie sa miscati alti paleti, veti avea un control excelent al stocului de marfa, ele avand o adaptabilitate ridicata la orice tip de sarcina, etc. Acestea sunt rezistente la uzura, coroziune, socuri si vibratii, avand o durata mare de viata si o constructie robusta, compacta.

Reusim sa ne pliem pe necesitatile fiecarui client in parte, tinand cont de caracteristicile utilajelor de ridicare, de inaltimea depozitului, de dimensiunea paletilor, s.a., deoarece dorinta noastra este de a va oferi solutii customizate si variabile care sa satisfaca particularitatile situatiei in cauza. Rafturile portpaleti cu flexibilitatea de care dau dovada, se pot adapta cu usurinta pentru a va indeplini cerintele, acesta fiind si scopul nostru ultim.

Suntem constienti de faptul ca, diversitatea marfurilor si a necesitatilor, impun gasirea unor solutii individuale pentru depozitarea paletilor, de aceea va intampinam cu servicii excelente care sa se plieze exact pe dorintele voastre.

Apeland la compania GS Metalic Rack, veti beneficia de servcii complete. Va vom oferi suportul tehnic si consultanta de care aveti nevoie, vom analiza si vom face masuratorile spatiului in care se vor amplasa sistemele de depozitare, vom calcula numarul de Euro paleti sau paleti Non Euro care vor putea fi depozitati, vom proiecta rafturile tinand cont de spatiul propriu-zis, de dotarile logistice si de necesitatile si cerintele voastre. Dispunem de o tehnologie de varf care ne ajuta sa executam rafturi portpaleti la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania noastra a fost infiintata in anul 1998, avand ca domeniu principal de activitate realizarea rafturilor metalice pentru ca depozitarea diferitelor tipuri de produse sa fie foarte usoara in domenii multiple, precum: farmacii, arhive, depozite, domeniul casnic, etc. GS Metalic Rack este reprezentanta companiei italiene GS Scaffalature Engineering SPA. Oferta noastra de produse este variata, pentru ca ne dorim sa satisfacem necesitatile unui numar foarte mare de clienti.

Leave a Reply