Magazincentraletermice.com vine in intampinarea clientilor cu centrale pe peleti la cele mai avantajoase preturi!

centrale pe peleti

Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere centrale pe peleti de inalta calitate si la preturi avantajoase? Magazincentraletermice.ro este solutia perfecta! Compania isi intampina clientii cu o gama larga si diversificata de produse destinate pentru obtinerea unei temperaturi corespunzatoare in diferite incaperi, incalziri si tratari ale apei. Echipamentele oferite clientilor se fac remarcate datorita fiabilitatii, pretului avantajos si au o durata indelungata de viata. Din gama de produse ale companiei Magazincentraletermice.com fac parte: centrale pe peleti, centrale Vidarus ori Atmos, centrale pe gaz, calorifere, sisteme pentru dedurizarea apei, cosuri de fum din inox, etc.

Centralele pe peleti apartin marcii BURNIT si sunt destinate locuintelor din zonele unde accesul la gaz este deficitar. Totodata, paletii au un pret redus, acestia putand fi procurati cu usurinta, sunt ecologici, eliminand doar dioxid de carbon, fara a prezenta alte substante nocive. In plus, reprezinta o sursa de energie curata, moderna si ieftina. Producerea peletilor se realizeaza prin folosirea deseurilor lemnoase, astfel producandu-se o curatare a mediului natural de materialele poluante pentru sol. Emisia de fum rezultata din arderea peletilor este foarte redusa iar in gazele de ardere, praful este alcalin. Cenusa obtinuta in urma arderii peletului poate fi utilizata ulterior ca si ingrasamant natural, deoarece aceasta este bogata in minerale.

Aceste centrale pe peleti sunt usor de instalat si de folosit.

De ce sa apelezi la Magazincentraletermice.com pentru centrale pe peleti?

Centralele pe peleti trebuie achizitionate in functie de nevoile si cerintele pe care le ai. Trebuie sa iei in considerare numarul de camere al locuintei in care doresti instalarea acestora, alaturi de necesitatile de apa calda pe care locuinta le are. Doar in functie de aceste caracteristici poti alege modelul de centrala pe paleti.

Facand o comparatie cu o centrala termica pe gaz, centrala pe peleti consuma mult mai putin. In plus, centrale pe peleti necesita un spatiu redus de depozitare, pentru 1 tona de peleti fiind necesar un volum de 1200-1500 litri/ 1,2- 1,5 mc.

Montarea oricarui model de centrale pe peleti se realizeaza de catre echipa de specialisti ai companiei, respectandu-se toate normele de siguranta aflate in vigoare.

Apeleaza cu incredere la Magazincentraletermice.com pentru achizitionarea unor centrale pe peleti!

Cu o vasta experienta in domeniu si o echipa de lucru profesionista, compania a demostrat ca ia in serios fiecare lucrare incercad sa duca la bun sfarsit orice solicitare venita din partea oricarui client, iar rezultatul asteptat de acesta sa fie unul satisfacator.

Pentru a-ti alege modelul de centrale pe peleti, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina web www.magazincentraletermice.com sau sa contactezi reprezentantii.

Magazincentraletermice.com ofera clientilor sai cele mai bune solutii pentru o gama larga de probleme, precum nevoia de incalzire centrala si apa calda pana la siguranta in utilizare si precum si documentatia necesara punerii in functiune a unei centrale pe peleti.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege centrale pe peleti de Magazincentraletermice.com. Pentru mai multe informatii suplimentare poti lua legatura cu reprezentantii – 0726 109 867. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei nelamuriri sau solicitari venite din partea oricarui client!

Leave a Reply