Lindec Romania – Servicii de turnare platforme betonate exterioare

turnare de platforme betonate exterioareEsti in cautarea unei companii care sa-ti ofere servicii de turnare platforme betonate exterioare? Apeleaza la un profesionist in domeniu, cu peste 13 ani de experienta pe piata de profil: Lindec Romania, unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia, companie ce are ca principal domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la standarde europene.

Asadar, pentru turnare platforme betonate exterioare realizate exclusiv din materiale performante, cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie, Lindec Romania iti sta la dispozitie. Mai mult decat atat, iti oferim accesul si la tarife competitive. Consulta oferta noastra si convinge-te.

Turnare platforme betonate exterioare – o solutie optima pentru depozite si hale industriale

Prin platforme betonate se inteleg betoanele turnate in exteriorul halelor. Ele sunt destinate zonelor de incarcare -descarcare, parcarilor, sau realizarii unui sistem rutier de incinta. Cu alte cuvinte, orice depozit sau hala industriala, indiferent de dimensiuni, necesita platforme betonate exterioare pentru a facilita procesul de incarcare-descarcare a marfurilor sau utilajelor, si pentru a crea o parcare proprie.

Realizarea unor platforme betonate cu durata lunga de exploatare in conditii optime depinde atat de calitatea betonului turnat, cat si de alegerea unor pante care sa permita evacuarea apei. Impermeabilizarea betonului turnat reprezinta o conditie de baza menita sa garanteze durabilitatea lucrarii. Motivul? Factorii externi si de mediu, respectiv ciclurile repetate de inghet-dezghet pot permite apei si umezelii sa se infiltreze in structura platformei si astfel, acestea isi pot lasa amprenta asupra rezistentei in timp a betonului.

Prin impermeabilizarea betonului se produce o reactie chimica prin care particulele de calcar se cristalizeaza si adera cu particulele de rezistenta din beton, formand o suprafata calitativ superioara. In plus, betonul se armeaza cu plasa sudata sau fibre metalice de armare, iar pentru eliminarea microfisurilor se folosesc fibre de polipropilena. Din turnare se asigura pantele pentru captarea si evacuarea apei.

Lindec Romania – specialist in turnare platforme betonate exterioare

Vrei lucrari durabile si executate cu materiale de inalta calitate? Nimic mai simplu, apeleaza la Lindec Romania! Serviciile de turnare platforme betonate exterioare sunt realizate cu ajutorul utilajelor de ultima generatie, specifice acestor tipuri de operatiuni, ca de exemplu: finisoare mecanice, grinzi vibrante si multe altele, toate asigurate de Allen Engineering America, lider in domeniu.

Platformele betonate sunt rezistente la uzura, materialele utilizate fiind ecologice, iar agrementele insotite de certificate de calitate emise de firma producatoare AB Lindec Suedia, beneficiind si de termeni de garantie corespunzatori. Turnarea platformelor betonate se poate realiza atat pentru spatii industriale si civile, cat si pentru spatii comerciale, service-uri auto, parcari si zone cu circulatie intensa.

De asemenea, lucrarii propriu-zise i se poate aplica si un tratament cu Lithurin, astfel incat rezistenta la intemperii si la uzura sa fie cu mult imbunatatita. Mai mult decat atat, platformele realizate de Lindec Romania pot avea si un profil antiderapant.

Pardoseli industriale si servicii de turnare platforme betonate exterioare, doar prin Lindec Romania

Gama variata de servicii oferite de Lindec Romania cuprinde: turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. In plus, prin intermediul firmei americane Allen Engineering, compania noastra iti pune la dispozitie o serie de echipamente de cea mai buna calitate, printre care: masini de pompare si mixare, masini pentru sclivisit betonul, grinzi de nivelare, echipamente profesionale de pavare si altele.

Pentru a consulta intreaga oferta Lindec Romania, si pentru turnare platforme betonate exterioare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply