Jaluzele exterioare – sisteme de umbrire moderne

25_166Esti interesat de sisteme de umbrire moderne care sa-ti asigure confort termic si pentru care investitia sa nu depaseasca asteptarile? Atunci cu siguranta vei fi interesat de oferta de jaluzele exterioare promovata de Soral Technik. Este vorba despre un distribuitor din Bucuresti ce ofere solutii personalizate clientilor inca din anul 1994.

De ce sa comanzi jaluzele exterioare de la Soral Technik?

Soral Technik iti pune la dispozitie o gama larga de jaluzele exterioare ce pot fi personalizate in diferite stiluri. Aceste sisteme de umbrire sunt ideale atat pentru locuintele rezidentiale cat si pentru diferite sedii, hale sau magazine. Manevrabilitatea usoara pe care o au sistemele de umbrire, dar si confortul asigurat au fost doua aspecte care au atras usor atentia clientilor. Alegand sa colaborezi cu Soral Technik ai posibilitatea sa investesti putin in produse de foarte buna calitate. Compania iti pune la dispozitie diferite modele de jaluzele exterioare ce se diferentiaza prin design.

Jaluzele exterioare suprapuse – pot fi actionate prin trei modalitati diferite: electric, panglica sau manivela. Aceste jaluzele ofera confort termic atat in sezonul rece cat si in sezonul cald. In felul acesta caldura nu se pierde iarna, iar vara caldura nu patrunde din exterior. Vei beneficia de un plus de intimitate si siguranta. Jaluzelele sunt realizate din lamele din aluminiu cu spuma poliuretanica, sine de ghidare din PVC extrudat, elemente rezistente care nu cedeaza in timp. Atat caseta cat si lamelele pot fi executate in culori diferite.

Jaluzele exterioare aplicate – si acestea se actioneaza tot prin trei modalitati diferite: panglica, electric sau manivela. Sunt sisteme de umbrire care asigura izolare termica si fonica. Si aceste jaluzele exterioare pot fi personalizate in diferite feluri.

Jaluzele exterioare Fixscreen – Renson – sisteme de umbrire pe baza de ecrane de protectie solara, deosebit de rezistente la vant. Jaluzele care rezista chiar daca este vant puternic, nu tin praful si pot fi realizate la diferite dimensiuni. Toate elementele care intra in componeta jaluzelelor sunt realizate din aluminiu extrudat.

Jaluzele exterioare Raffstore – permit reglarea intensitatii luminii, rezista chiar daca este vant puternic, pot fi actionate manual sau electric. Sunt jaluzele moderne ce pot fi personalizate in diferite stiluri.

Monteaza jaluzele exterioare pentru un plus de siguranta

Foarte multe persoane au apelat la aceste jaluzele exterioare pentru a beneficia de confort si siguranta. Jaluzelele sunt realizate din materiale de buna calitate asa ca rezista chiar si in cele mai grele conditii. Designul este deosebit si se asorteaza cu orice arghitectura. Lamelele acestor jaluzele exterioare pot fi executate in diferite culroi, in functie de preferintele tale.

Beneficiaza de toate avantajele pe care ti le ofera jaluzelele si vei realiza ca ai investit foare putin pentru confortul termic de care ai nevoie. Contacteaza expertii de la Soral Technik pentru a beneficia de mai multe informatii legate de produsele pe care le promoveaza. Viziteaza pagina virtuala soraltechnik.ro pentru a desoperi oferta completa. Pentru a comanda jaluzele exterioare suna la numarul de telefon 0722.243.067. Ai garantia ca vei monta sisteme de umbrire performante, care iti vor garanta confortul termic de care ai nevoie.

Leave a Reply