Interpretariat oferit de Antares Consult!

Servicii-interpretariat-jTeuRPentru servicii de interpretariat, firma Antares Consult iti pune la dispozitie interpreti experimentati in diferite limbi internationale. Compania Antares Consult ofera servicii de interpretariat prin intermediul personalului specializat, acestia avand solutia potrivita pentru intalnirile de afaceri sau conferinte. Antares Consult iti ofera interpreti experimentati pentru orice forma de interpretariat, pentru ca afacerile tale sa prospere si relatiile internationale sa fie mentinute in cele mai bune conditii. Serviciile oferite sunt rapide si de calitate, ajutandu-te sa iti dezvolti relatiile pe plan international.

Interpretariatul este din ce in ce mai solicitat in ziua de azi, fapt datorat relatiilor si clientilor de peste hotare care sunt intr-o continua dezvoltare. Intrucat timpul este limitat, interpretarea trebuie sa fie prompta si corecta de prima data. Abilitatile de care dispun interpretii autorizati ai companiei Antares Consult te vor transforma intr-un client multumit deoarece vei obtine servicii de calitate la preturi excelente. Traducerile oferite sunt de mare acuratete astfel ca fiecare participant la o intalnire sau eveniment reuseste sa se faca inteles. Compania se adapteza continuu la cadrul de afaceri actual pentru a oferi posibilitatea de a conversa cu persoane din alte tari fara a le stii limba.

Importanta interpretariatului

Serviciile de interpretariat implica traduceri din limbi internationale cunoscute precum spaniola, engleza, germana, italiana si franceza, dar si altele. Exista doua tipuri de interpretariat, si anume, consecutiv si simultan. In ambele cazuri, interpretul trebuie sa cunoasca foarte bine limbile solicitate. Interpretariatul simultan este cel mai greu tip de interpretariat, fiind utilizat cu precadere in conferinte si intalniri de afaceri. Interpretariatul consecutiv este utilizat, de obicei, pentru semnarea documentelor, sau in cazurile in care sunt una sau mai multe persoane care participa la o conferinta/discutie desfasurata intr-o limba straina. Societatea ofera servicii de interpretariat in variate limbi, acoperind diferite domenii, cum ar fi juridic si tehnic, pana la domeniile de specialitate.

Interpretariatul consecutiv presupune traducerea mesajelor transmise de o persoana cu pauze de vorbire. Fiecare propozitie sau idee este tradusa pe rand de catre traducator-interpret. Cel simultan este mai dificil si implica o traducere verbala a discursurilor sau mesajelor comunicate simultan cu vorbitorul, fara pauze. Cu Antares Consult, ai garantia ca mesajele transmise vor fi corecte nu doar in ceea ce priveste cuvintele folosite, dar si a incarcaturii lor emotionale si a efectelor pe care doresti sa le produci.

Cine ofera interpretariat?

Cu sediul in Bucuresti, societatea Antares Consult este o firma de traduceri al carei principal scop este sprijinirea companiilor in expansiunea lor internationala. Tinand cont de piata europeana in continua schimbare, serviciile de traducere specializate sunt oferite la preturi avantajoase. Serviciile de traduceri sunt cerute in special in domeniul juridic, financiar si tehnic. Echipa companiei este formata din oameni cu o bogata experienta in domeniu, astfel ca se pot adapta cerintelor fiecarui client. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Antares Consult. Beneficiaza de interpretariat de calitate oferit de Antares Consult!

 

Datele de contact ale firmei Antares Consult

Adresa firmei: Calea Dorobanti, Nr. 49, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0729 077 004

Email: georgiana.rotaru@antaresconsult.ro

Leave a Reply