Instant pe gaz care rezolva problema apei calde menajere

instant pe gaz

Nu cu foarte mult timp in urma, incalzirea apei menajere era o problema destul de dificila pentru multe familii din Romania, deoarece instalatiile care serveau la acest lucru, ori erau dificil de procurat, ori prea costisitoare. In momentul de fata, orice gospodarie poate dispune de un instant pe gaz, echipament care poate furniza apa calda imediat, folosind drept energie gazul metan. Aceste dispozitive sunt de diferite tipuri si capacitati, unele foarte sofisticate si moderne, putand fi utilizate pentru a furniza apa calda mai multor consumatori concomitent, asa cum este modelul Vaillant MAG. Pot fi alimentate astfel cazi de baie, chiuvete sau dusuri, daca instantul este racordat la conductele de apa si la reteaua de gaze.

Instant pe gaz, functional si sigur

Un alt model foarte utilizat in ultimul timp este Calore TN11, care incalzeste apa in mod instantaneu, pentru necesarul unei intregi familii. Este dotat cu aprindere electrica si prezinta o buna siguranta chiar si in cazul in care au loc intreruperi neprevazute in furnizarea gazului metan. Dimensiunile lui sunt reduse, iar designul este elegant, putand fi considerat chiar un element de decor. Se monteaza cu usurinta, intr-un spatiu redus, si este dotat cu un display LCD, care afiseaza temperatura apei furnizate. Acest instant pe gaz este unul cu tiraj fortat, adica cu un debit sporit si poate fi racordat la reteaua de gaz metan sau la butelie. In functie de aceasta, va fi ales modelul cu duzele adecvate.

Instant pe gaz care asigura necesarul de apa calda pentru intreaga familie

Un astfel de echipament este extrem de util oricarei gospodarii conectate la reteaua de gaze naturale. O familie poate astfel beneficia de toata cantitatea de apa calda menajera de care are nevoie, instantul facand fata necesarului de apa calda pentru baie, cada sau dus, dar si pentru bucatarie. Este o solutie pe care multe gospodarii au adoptat-o, mai ales cele care nu au o centrala termica instalata. Si in zonele rurale conectate la gaz o astfel de solutie este una preferabila. Practic, apa este incalzita imediat, nu trebuie sa se astepte o perioada pentru ca aceasta sa se infierbante. In orice moment pot fi spalate vasele, se poate face dus sau baie, ori curatenie in gospodarie. Chiar si in mediul urban, pentru apartamentele care sunt racordate la incalzirea centralizata, acest dispozitiv este de un ajutor indiscutabil. Mai ales pentru locuintele care se afla la etaje superioare, unde apa calda ajunge cu intarziere.

Un instant pe gaz poate fi instalat in orice gospodarie

Pe piata romaneasca sunt diferite modele de astfel de echipamente fabricate de branduri de renume in intreaga lume. Trebuie doar ales acel instant pe gaz de la www.Instalatiishop.ro care se potriveste familiei, in functie de necesarul de apa calda menajera al acesteia. Instalarea se face destul de simplu, insa trebuie executata doar de catre personal calificat si autorizat, dupa ce au fost obtinute aprobarile necesare de la furnizorul sau distribuitorul de gaze naturale. O asemenea metoda de a obtine incalzirea apei este una optima, tinand cont ca nu este foarte costisitoare, in schimb are o eficienta buna.

Leave a Reply