Instalare ascensoare

instalare ascensoare

Companiile cares asigura instalarea, montajul, verificarea si service-ul ascensoarelor lucreaza impreuna cu clientii lor pentru a dezvolta solutii ce se doresc a fi adaptate in sensul modernizarii ascensoarelor vechi, gasind un raport foarte bun intre costuri si nivelul de calitate maxim.

Solutii de modernizare ale ascensoarelor instalate

Dupa instalarea ascensoarelor specialistii firmelor de profil asigura un transport comfortabil celor care folosesc lifturile, acordand o atentie deosebita sigurantei pasagerilor.

Principalele scopuri ale activitatilor firmelor de profil sunt economia de energie, asigurarea unui nivel de randament ridicat, compatibilitatea perfecta, minimizarea pe cat este posibil a costurilor de intretinere si nu in ultimul rand un design modern.

Solutiile adoptate de marea majoritate a specialistilor din domeniul instalarii ascensoarelor sunt unele foarte flexibile in asa fel incat ele sa poata sa fie acoperitoare pentru toate nevoile si constau in:

  • montarea si intretinerea cabinelor si a usilor;
  • instalarea si intretinerea dispozitivului motor;
  • montajul panoului de comanda;
  • montarea de dispozitive de semnalizare in cabina sau palier;
  • inlocuirea atunci cand este cazul a cabinei cu una noua care se poate face dintr-o gama larga existenta pe piata;
  • refacerea cabinei ;
  • inlocuirea finisajelor interioare pe care le are cabina pe pereti cu alte panouri, noi , panouri split care pot fi din tabla inox, plastifiate sau din panel sau inlocuirea totala a plafonului si a podelei ascensorului. – – asigurarea unui iluminat modern;
  • instalarea unei cutii de comanda din inox care dau cabinei o cu totul alta infatisare;
  • montajul unui sistem performant de intercomunicatii in cabina ascensorului.

Acest ultim tip de dispozitiv se utilizeaza pentru a putea fi sesizate echipele de interventie in cazurile in care cabina, cu persoane in interior se blocheaza intre etaje. Acest dispozit este prevazut si in normele tehnice in vigoare.

O conexiune cu reteaua de telefonie e necesara ca sa poata functiona acest dispozitiv bidirectional.

Este necesara si montarea unei lumini de urgenta care este necesara pentru persoanele care eventual raman in cabina atunci cand se intrerupe curentul electric,dispozitivul putand fi adaptat pe perete sau pe plafon.

Inlocuirea panoului de comanda din cabina este si ea o operatiune necesara la un anumit timp dupa instalarea ascensorului, inlocuire care se poate face cu un panou din inox care sa aiba butoane luminate si deasemeni inglobat iluminatul de urgenta precum si comunicarea bidirectionala.

Adaptarea usilor ascensoarelor

Adaptarea unei usi automate la cabina care sa aiba o deschidere de 600 pana la 1300 mm este o lcrare importanta si care poate sa fie facuta cu succes.

Inlocuirea usilor de palier cu altele, semi-automate, noi, care sa aiba deschiderea identica cu usa anterioara si cu o deschidere care incepe de la 600 mm

Instalarea de usi automate de palier

Dintre lucrarile ce se executa de specialisti, dupa instalarea ascensoarelor se numara si inlocuirea dispozitivelor existente cu altele noi, respectand standardele in vigoare.

Este importanta si instalarea unui convertor pe masina care deja exista iar aceasta operatiune se recomanda acolo unde nu se cere imperior inlocuirea motorului deja existent.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.toptotal.ro

Leave a Reply