Insect killer

fly-wall_1203Pentru multi vara este anotimpul preferat insa si perioada in care insectele devin deranjante si suparatoare, mai ales atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate. Fie ca ne referim la spatiile locuintelor noastre, fie la cele din centrele comerciale sau magazine, insectele precum tantarii, mustele si altele nu sunt deloc dorite si agreate. Este de preferat folosirea a diverse mijloace de tinere a acestora departe de alimente, deoarece acestea pot transmite diverse boli, mai ales parazitare. De altfel, in fiecare vara aflam de cazuri in care inspectorii OPC au dat amenzi magazinelor, restaurantelor sau fast-food-urilor pentru ca pe produsele alimentare erau gasite muste si alte insecte. Daca doriti sa tineti insectele cat mai departe, acum aveti o solutie inteligenta si foarte eficienta: insect killer.

De unde puteti sa cumparati insect killer?

Daca sunteti interesat sa cumparati insect killer pentru magazinul, restaurantul sau cofetaria dumneavoastra, puteti alege sa colaborati cu firma Ekommerce Est din municipiul Bacau. Aceasta firma are ca obiect de activitate furnizarea de solutii in materie de dezinfectie, dezinsectie si deratizare prin accesorii, produse si echipamente specifice. De oferta acestei firme pot beneficia persoanele fizice, dar mai ales cele juridice, societatile din diverse domenii de activitate. Ekommerce Est mai propune celor interesati si aparate si capcane pentru insecte si rozatoare, aici fiind inclus si insect killer, destinate pentru companiile din domeniul HoReCa sau cel alimentar sau pentru uz casnic. Produsele pe care vi le ofera firma bacauna provin de la firma italiana Ekommerce, aceasta fiind una foarte cunoscuta si avand o reputatie foarte buna. Este important de precizat faptul ca produsele pe care le puteti cumpara de la Ekommerce Est din Baau sunt ecologice, sigure si au un pret foarte atractiv.

Tipuri de insect killer

In cadrul ofertei propuse de aceasta companie bacauana puteti gasi mai multe tipuri de insect killer:
– insect killer cu placa adeziva

– insect killer cu grila electrica

– insect killer gama EcoControl

Pe site-ul firmei, ekommerce.ro la fiecare dintre aceste tipuri gasiti numeroase produse, fiecare beneficiind de descriere si fotografie, pentru ca dumneavoastra sa va puteti forma o parere cat mai clara si corecta despre caracteristicile tehnice ale acestor dispozitive. Veti remarca gama variata de produse si preturile foarte avantajoase propuse de firma Ekommerce Est.

Cum puteti sa luati legatura cu reprezentantii firmei din Bacau pentru a comanda insect killer?

Cu siguranta ca oferta pentru insect killer propusa de firma Ekommerce Est vi se pare atractiva si doriti sa stiti cum puteti lua legatura cu reprezentantii sai pentru a cumpara un astfel de produs deosebit de util. Aveti mai multe mijloace la dispozitie: e-mail, telefon, fax. Veti primi raspuns la cererile dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, puteti merge la sediul lor din municipiul Bacau. Cei interesati de produsele acestei firme pot sa acceseze site-ul ekommerce.ro. Nu mai lasati sa mustele si tantarii sa va deranjeze atunci cand dormiti, gatiti sau va aflati la cumparaturi si cumparati insect killer. Este o solutie pe care se merita sa o adoptati cat mai repede posibil pentru confortul si sanatatea dumneavoastra si a celor din jur.

Leave a Reply