Inelul de logodna cu diamant alb – o modalitatea perfecta de a marca cel mai important moment din viata dvs

inel de logodna cu diamant alb

Logodna este un moment unic in viata fiecarei personae. Dupa ce v-ati decis ca persoana speciala din viata dvs merita un inel cu totul si cu totul deosebit, ati ales acest inel de logodna cu diamant alb. Cea mai buna alegere! Inelul, de un model inedit, cu siguranta o va impresiona nu doar pe ea, ci si pe toti cei apropiati cuplului.

Simbolul inelului de logodna cu diamant alb

Albul semnifica puritate, este un simbol al pacii. In combinație cu alte culori, albul se imbina intotdeauna perfect. Oamenii care poarta culoarea alb sunt persoane care se adapteaza usor la orice situatie sau mediu. Culoarea alb inseamna optimism. Cu alte cuvinte, persoana speciala careia doriti sa ii daruiti acest inel este o persoana optimista, calda, gata sa sara in ajutor de fiecare data. Felicitari, ati facut alegerea potrivita atunci cand v-ati decis asupra acestui inel de logodna cu diamant alb!

Forma diamantului inelului de logodna cu diamant alb

In ceea ce priveste alegerea formei diamantului inelului de logodna cu diamant alb, noi iti venim in ajutor. Ai de ales intre mii de forme, la preturi diferite, disponibile permanent. Poti alege dintre urmatoarele: rotund, princess, oval, marquise, pear, heart, cushion si emerald. Indiferent de forma pentru care vei opta, Diamag iti garanteaza ca inelul ales o va impresiona profund.

Cum tu o cunosti cel mai bine, noi suntem siguri ca vei face alegerea potrivita. In cazul in care ai totusi dubii, nu ezita sa apelezi la serviciile nostre de consultanta, care sunt 100% gratuite. Tu ce forma crezi ca ii va placea cel mai mult? Trebuie sa te gandesti bine inainte de a alege un inel de logodna cu diamant alb.

De unde command un inel de logodna cu diamant alb?

Poti comanda inelul de logodna cu diamant alb mult dorit de pe site-ul nostru – www.diamag.ro. Comanda se face exclusiv online. Suntem permanent conectati cu fiecare cumparator in parte si il ajutam sa faca alegerea potrivita. Serviciile de intretinere sau micile redimensionari sunt asigurate de noi. Poti, de asemenea, sa discuti cu unul dintre designerii firmei pentru eventualele nelamuriri legate de materialul inelului sau diamantului.

Nu uitam sa mentional ca diamantul este si certificat de Gemological Institute of America – cel mai de incredere laboratoar din industria diamantelor. Cu alte cuvinte, nu aveti de ce sa va temeti de nerespectarea standardelor de calitate a acestui tip de inel.

Inelul de logodna marcheaza trecerea intr-o noua etapa a vietii- cea de cuplu casatorit. Aceasta trecere trebuie marcata intr-un mod special. Si ce modalitate mai potrivita decat prin intermediul unui inel de logodna cu diamant alb? Viitoarea posesoare cu siguranta nu va fi dezamagita! Promisiunea la un destin comun poate fi sarbatorita in cel mai frumos mod cu putinta. Atat ea, cat si dvs insusi meritati sa va bucurati  in fiecare zi de privelistea unui inel de logodna deosebit, care va ramane mereu in memorie ca o modalitatea frumoasa de a marca un eveniment deosebit.

Leave a Reply