InchirieriCamionete.ro – Inchiriaza autoutilitare conduse de soferi profesionisti!

Astazi, cand vorbim de transporturile de marfa vorbim in buna masura de cea mai mare parte a transporturilor care se fac la nivel rutier. In aceste conditii, pentru ca transportul sa fie facut in cele mai bune conditii, atunci cand gasiti o companie care sa va ofere servicii de transport de marfa este important sa gasiti una care sa va ofere profesionalism din toate punctele de vedere. In primul rand, trebuie sa va uitati la logistica pe care compania v-o pune la dispozitie, iar aici vorbim de masini, dotarea lor si starea lor tehnica. Totodata este importanta si colaborarea la nivel uman, in sensul ca trebuie sa fiti atenti la pregatirea personalului pe care o firma de transport vi-l ofera, iar aici vorbim in principal de soferi si de pregatirea lor pentru transporturile interne si internationale. In cazul in care vreti sa va asigurati ca toate cerintele enumerate anterior sunt indeplinite cu profesionalism maxim, firma InchirieriCamionete.ro va ofera servicii de inchirieri si transport marfuri cu autoutilitare.

Firma din capitala dispune de tot ceea ce va trebuie pentru a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta firmei in transportul international de marfa, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra sunt calitatile cheie ale companiei InchirieriCamionete.ro.

Absolut toate camionetele pe care compania vi le pune la dispozitie sunt dotate cu lift de ridicare si coborare a marfurilor, ce ofera un plus de siguranta la manipulare, indiferent de continutul pachetelor, respectiv de fragilitatea produselor. Totodata, camionetele oferite spre inchiriere sunt dotate corespunzator si indeplinesc toate conditiile tehnice necesare pentru a putea circula pe drumurile din Romania, dar si pe autostrazile europene. Tarifele de inchirieri camionete din Bucuresti se aplica in functie de lungimea drumului si perioada de inchiriere, care este in general intre 2 si maxim 15 zile.

Serviciile de inchirieri autoutilitare de la  InchirieriCamionete.ro se impart in doua categorii de servicii: Autoutilitare in Romania si Autoutilitare International. Pentru aceste servicii firma din capitala va pune la dispozitie mai multe autoutilitare pentru transporturi interne si in toate tarile din Uniunea Europeana. Un sofer profesionist va conduce aceste autoutilitare echipate cu lift. Nu se fac inchirieri camionete fara sofer. Firma poate garanta siguranta marfii numai prin prezenta unui sofer profesionist cu o experienta in parcurgerea drumurilor internationale.

Echipa InchirieriCamionete este formata din soferi profesionisti cu experienta de condus pe traseele din tara si in tarile europene, fapt ce va asigura de un transport rapid si sigur. Rutele alese pornesc din Bucuresti, de la sediul firmei, sau de oriunde din tara, de la locatia clientului. Data fiind prezenta obligatorie a unui sofer pentru fiecare autoutilitara destinata fie transportului intern, fie celui international, beneficiati de foarte multe avantaje. In primul rand, soferii profesionisti din echipa InchirieriCamionete.ro va vor garanta siguranta marfii si seriozitate cand vine vorba de organizarea transportului.

In toate cazurile, soferii pe care InchirieriCamionete.ro vi-i pune la dispozitie sunt persoane orientate spre actiune, constiinciosi si seriosi, rigurosi in realizarea sarcinilor. Totodata, ei sunt capabili sa efectueze timp indelungat acelasi tip de sarcini, cu un bun echilibru emotional si in situatii de stres, cauzate de diferite impedimente care pot aparea de-a lungul unui drum intern sau international.

Date de contact:

B-dul Uverturii 87, Bucuresti

Telefon: 031-8017-334031-8017-334 / 0745-281-8290745-281-829 / 0722-608-6690722-608-669

Leave a Reply