Inchirieri auto in Bucuresti cu Rexton Rentcar – Rapiditate, comoditate si seriozitate!

inchirieri auto bucurestiDestul de slab dezvoltata in urma cu cativa ani, piata inchirierilor de masini a cunoscut treptat o dezvoltare remarcabila si in tara noastra. Odata cu liberalizarea traficului catre si dinspre tarile UE, in Romania au patruns o gama diversificata de autoturisme, astfel ca, pe langa marcile locale, firmele de inchirieri s-au extins si ofera acum spre inchiriat marci auto pentru toate preferintele. In acest caz se afla si firma Rexton Rentcar din capitala, cea care va pune la dispozitie spre inchiriere, in afara de Dacia, marci cunoscute de autoturisme europene si nu numai. Oricand aveti nevoie de inchirieri auto in Bucuresti, firma va ofera solutia in cel mai scurt timp si profesional mod cu putinta.

Inchirieri auto in Bucuresti cu Rexton Rentcar, oricand aveti nevoie de servicii de calitate!

Fie doar pentru cateva ore, pentru cateva zile sau eventual pentru o perioada nedeterminata, firma de inchirieri auto din Bucuresti Rexton Rentcar va vine in ajutor cu o oferta foarte bogata de masini care se incadreaza in mai multe standarde de calitate. Din aceasta gama variata de marci de masini puse spre inchiriere, se remarca marci precum: Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet dar si alte marci cunoscute la nivel international.

In ceea ce priveste tarifele pe care le presupune serviciul de inchirieri oferit de firma din capitala, trebuie sa va aducem la cunostinta ca acestea sunt cele mai bune de pe piata de profil. Mai mult, daca apelati la Rexton Rentcar, puteti beneficia de serviciul de transfer persoane sau de inchirierea masinii cu sofer, in cazul in care dumneavoasta nu detineti permis de conducere. Cu alte cuvinte, Rexton Rentcar este mereu primul ajutor pentru clientii sai, oferindu-le cele mai bune solutii si idei. Totodata, angajatii firmei va pot consilia in alegerea tipului de masina de care aveti nevoie pentru inchiriere.

De ce sa apelati la o firma de inchirieri auto in Bucuresti ?

Intr-o societate innebunita de aceasta miscare non-stop, 24 din 24, masinile de inchiriat constituie de cele mai multe ori avantaje pentru cei care nu au o masina personala. Daca aveti dubii in privinta acestor inchirieri, ganditi-va numai ca un taxi este destul de scump, iar calculate, sumele platite pe drumurile cu taxi-ul sunt aproape duble fata de cele achitate pe o masina inchiriata.

Asadar, cand aveti nevoie de o masina pe placul dumneavoastra si nu vreti sa apelati la solutii precum taxi-ul, stiti care este solutia cea mai buna. La Rexton Rentcar, vorbim despre masini de inchiriat care nu doar ca au preturi bune, insa in prezent ele pot fi alese si in functie de model, marime si alte criterii.

Avand in structura o echipa tanara, deschisa mereu catre satisfacerea deplina a clientului, firma Rexton Rentcar este pregatita sa va consilieze in alegerea autoturismului potrivit necesitatilor dumneavoastra. Ceea ce trebuie sa mai stiti despre firma din capitala este ca pentru cresterea si imbunatatirea confortului dumneavoastra, personalul acesteia este foarte flexibil si dechis negocierilor.

Daca analizam piata de inchirieri auto din Bucuresti, remarcam tot mai multe firme care opteaza pentru o disponibilitate non-stop, angajatii facand tot posibilul ca masina pe care o doriti sa ajunga in timp util la dumneavoastra chiar si in situatiile in care va aflati la o distanta apreciabila de sediile firmei contractate. Ei bine, in aceasta categorie includem cu succes si firma Rexton Rentcar, o societate mereu in slujba clientilor sai.

Date de contact: 

Adresa firmei: Bucureşti, Str. Cladova 6

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply