Incearca gama variata de pesticide Agro-mag!

pesticideIn tara noastra, a fost o vreme in care ne mandream cu culturi bogate, sanatoase, obtinute fara a apela la ajutorul substantelor care sa tina la departare daunatorii. Ei bine, din nefericire, in ultimii ani, hrana obtinuta din agricultura a inceput sa fie din ce in ce mai putina pentru populatia aflata intr-o continua crestere. Mai mult decat atat, din cauza conditiilor vitrege de temperatura cauzate si de incalzirea globala, culturile incep sa fie din ce in ce mai saracacioase si mai afectate de daunatori. In acest caz, utilizarea pesticidelor a devenit absolut necesara; cu ajutorul acestor substante, avem posibilitatea de a obtine din nou hrana de care avem nevoie. In cazul in care cauti pesticide pentru cultura ta, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate in cadrul magazinului online www.agro-mag.ro!

Avantajele utilizarii unor pesticide potrivite

Cu toate ca foarte multe persoane considera utilizarea pesticidelor ca fiind daunatoare (datorita capacitatii acestor substante de a inlatura daunatorii), exista si pesticide care nu au efecte negative asupra organismului uman. Indiferent de caz, producerea, ambalarea, depozitarea, tranportul si utilizarea pesticidelor sunt activitati reglementate prin lege, astfel incat produsele finale obtinute din cadrul culturilor tratate cu pesticide nu vor fi toxice pentru om.

In cazul in care utilizezi pesticidele potrivite, cultura ta va creste sanatoasa, deoarece nu va mai fi supusa atacului diversilor daunatori, cum ar fi microbi, insecte sau alte plante. Utilizarea pesticidelor te ajuta sa scapi de bolile difuzate de acesti daunatori si sa iti pastrezi proprietatea intacta; astfel, vei avea posibilitatea de a obtine o cultura bogata, si implicit un profit mult mai mare. Mai mult decat atat, in lipsa daunatorilor, produsele pe care le cultivezi vor creste mai sanatoase si mai aspectuoase, fiind mult mai apreciate de catre consumatori.

Gama de pesticide disponibile in oferta Agro-mag

Agro-mag iti pune la dispozitie un magazin online in cadrul caruia vei gasi o gama variata de pesticide, incepand cu erbicide si continuand cu fungicide, insecticide si acaricide. Fiecare tip de pesticid se imparte la randul lui in mai multe categorii, astfel incat fiecare tip de cultura va putea fi tratat cu produsul potrivit. Astfel, in momentul in care cauti erbicide, in cadrul magazinului Agro-mag vei gasi:

– Erbicide pentru arbustii fructiferi;

– Erbicide pentru grau;

– Erbicide pentru sfecla de zahar;

– Erbicide pentru floarea soarelui;

– Erbicide pentru legume;

– Erbicide pentru porumb.

Utilizarea fungicidelor este extrem de importanta deoarece acestea au rolul de a preveni procesul de fainare si de a combate o multutidine de boli specifice legumelor si fructelor, cum ar fi mana sau mucegaiul. Gama de fungicide Agro-mag include:

– Fungicide pentru vita de vie;

– Fungicide pentru legume;

– Fungicide pentru grau;

– Fungicide pentru pomii fructiferi.

Foarte multe dintre campurile agricole sunt afectate de prezenta insectelor daunatoare. Pentru a combate acesti daunatori, Agro-mag iti ofera:

– Insecticide pentru legume;

– Insecticide pentru sfecla de zahar;

– Insecticide pentru pomi fructiferi;

– Insecticide pentru grau;

– Insecticide pentru porumb;

– Insecticide pentru floarea soarelui.

Si, desigur, in cele din urma, Agro-mag iti ofera si acaricide, atat pentru pomii fructiferi cat si pentru legumele din sera.

Alege pesticide oferite de Agro-mag! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.agro-mag.ro!

Leave a Reply