Imprimante etichete. 3 modele de la Multitech

Imprimante etichete. 3 modele de la MultitechCand vine vorba despre imprimante etichete ai nevoie de robustete, in primul rand, de rezistenta, durata lunga de viata, viteza mare in executie, fiabilitate, design modern si atragator, partea de estetica avand si ea rolul ei, imprimare silentioasa, volum mare de munca, tehnologizare pentru utilizare cat mai usoara, un plus de memorie si sa fie si economica. De asemenea, daca se poate sa fie accesibila la un pret bun, cu atat mai bine! Iar Multitech are exact ce-ti trebuie: imprimante etichete marca TSC.

Imprimante etichete marca TSC

 

TSC este o companie care din 1991 cand s-a lansat pe piata a produs milioane de imprimante etichete pentru piata Auto – ID, dobandindu-si statutul de lider mondial incontestabil. Ce-ti ofera “bun” TSC in materie de imprimante etichete?

Aceasta a scos pe piata imprimante pentru etichetele termice, imprimante industriale, imprimante mobile si imprimante pentru desktop. Robustetea si pretul foarte bun au facut din aceste imprimante etichete echipamente foarte cautate in intreaga lume.

Ca si roman, de unde poti cumpara si tu astfel de imprimante? De la Multitech, o companie brasoveana.

Multitech are pentru tine zeci de imprimante etichete

 

Daca marca TSC de imprimante etichete te-a cucerit cu numeroasele sale avantaje afla ca aceste imprimante le poti achizitiona foarte simplu de la Multitech din Brasov, o companie care distribuie de foarte multi ani pe piata din Romania echipamente si tot felul de consumabile de codificare si de marcare.

Astfel, Multitech are pentru tine 3 propuneri deosebite:

1. Imprimante etichete mobile. Acestea au o latime de imprimare de maxim 4, ceea ce le face deosebit de apreciate. Imprimante etichete. 3 modele de la MultitechAceste modele de imprimante sunt economice, rentabile si au o duarata de viata foarte mare. Sunt confortabile si usoare, se monteaza usor, se utilizeaza usor si se potrivesc cu orice tip de aplicatie mobila. Te ajuta sa-ti faci treaba atunci cand ai nevoie de etichete sau bonuri simple. Rezista la praf, apa, dar si la caderi serioase, de la 1.5 metri inaltime. Sa nu uitam ca sunt imprimante etichete mici pe care le poti purta oricand cu tine, un fel de imprimante de buzunar cu care-ti faci treaba bine si rapid.

2. Imprimante etichete desktop. Si in acest caz latimea de imprimare este de maxim 4, insa este vorba despre imprimante etichete de birou. Sunt imprimante moderne, durabile, rezistente, fiabile, au un design compact, estetic si sunt excelente pentru diverse aplicatii de etichetare, in special pentru cele cu amanuntul. Functioneaza cu un ecran LCD, astfel incat tu sa poti urmari usor operatiunile de imprimare. Functioneaza practic ca un calculator cu tastatura si mouse. Se utilizeaza usor si poti opta intre mai multe modele pe care Multitech ti le pune la dispozitie cu ajutorul magazinului sau.

3. Imprimante etichete industriale. In acest caz latimea de imprimare este de maxim 8, sunt imprimante mari, cu o constructie solida si fac fata unui volum mare de munca. Sunt dotare cu un procesor rapid, ceea ce le face rapide in executie, viteza de imprimare este mare, iar productivitatea este pe masura. Sunt utilizate in aplicatii ce implica transportul, logistica, fabricatia sau identificarea produselor.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege imprimante etichete de la Multitech. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Multitech? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0268-272.300 sau trimite un e-mail pe adresa service@multitech.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply