Iluminat comercial cu led-uri – mai ieftin si economic doar cu Solar Watts!

1372580687_tracking_7-jpgTe-ai gandit vreodata sa optezi pentru niste solutii de iluminat de ultima generatie care sa te ajute sa nu scoti foarte multi bani din buzunar pentru factura la lumina? Ai vrea ca pentru afacerea ta sa optezi pentru iluminat comercial cu led-uri dar nu stii la cine ai putea apela? Solar Watts este raspunsul la intrebarile tale: iluminatul comercial cu led-uri va fi asigurat cu aplice cu led, lampi cu led, aplice de tavan si spoturi pentru perete furnizate de aceasta companie mereu la dispozitia clientilor. Cu Solar Watts, este mult mai simplu sa faci economie la curent!

De ce sa ai in vedere iluminat comercial cu led-uri?

Energia electrica este absolut indispensabila vietii pe pamant: fie ca ne gandim la lumina din incaperi atunci cand lucram, fie la toate dispozitivele de care ne folosim si au nevoie de curent electric pentru a functiona, toate aceste aspecte ne sunt practic indispensabile. In materie de iluminat, astazi avem parte de niste produse usor de folosit, dar si economice astfel incat sa ne putem bucura de tot confortul fie la firma noastra fie in caminul nostru. Apropo, stiai ca poti asigura ilumanat comercial cu led-uri? Iata o solutie cu adevarat binevenita!

Daca nu pana mai demult, becul nu aparuse inca, astazi avem la dispozitie o gama extrem de variata in materie de corpuri de iluminat la indemana oricui. Dintre toate aceste solutii, led-ul ramane cea mai revolutionara pana in acest moment si asadar, sa ai parte de iluminat comercial cu led-uri sau iluminat al caminului, nu mai este un lucru imposibil. Led-ul se remarca prin mai multe caracterisitici care nu ar trebui neglijate. In primul rand, este vorba despre reducerea consumului de energie electrica cu aproximativ 80% fata de celelalte becuri obisnuite.

Un alt aspect important al acestor led-uri consta in rezistenta de care se bucura si in acest fel, led-ul nu va ajunge sa se sparga chiar daca este scapat jos. Iti poti permite sa ai parte de iluminat comercial cu led-uri din moment ce costurile de mentenanta sunt incredibil de mici, iar cat despre radiatii, nici nu se poate pune problema. Un led ajunge functioneze de pana la 100000 de ore si poate fi folosit pe orice corp clasic de iluminat (halogen, sodiu, economic, ioduri metalice etc.). Alege si tu led-uri pentru iluminatul comercial si nu vei regreta alegerea facuta!

Cum poti face rost de produse pentru iluminat comercial cu led-uri?

Compania Solar Watts iti sta la dispozitie cu pana la 1800 de modele de corpuri de iluminat cu led care isi gasesc utilitatea in diverse aplicatii: iluminat comercial cu led-uri, iluminat industrial si pentru tuneluri, iluminat stradal, iluminatul piscinelor etc, iluminat subteran etc. Oferta cu produse a acestei firme se gaseste pe pagina sa de Internet; tot acolo, vei gasi si date de contact, in cazul in care esti interesat de vreun produs si ai vrea sa il achizitionezi. Produsele marca Solar Watts se bucura de pana la 7 ani garantie pentru un plus de siguranta si confort la adresa clientului. Cu Solar Watts, ai parte de o investitie de durata care cu timpul, va ajunge sa se amortizeze!

Iluminat comercial cu led-uri – iluminat inteligent si de durata doar cu Solar Watts!

Leave a Reply