Iesi in evidenta! Promoveaza-ti afacerea cu un magnet publicitar!

Euromagnet logo H60In urma cu cateva zeci de ani multi romani de toate varstele spuneau ca sunt colectionari atunci cand erau intrebati ce pasiuni au. Colectionau timbre, monede, ambalaje de ciocolata, parfum si bauturi alcoolice, cutii de chibrituri si multe alte obiecte mici si colorate. Placerea de a detine anumite lucruri in cantitati cat mai mari, de a le tine la loc de cinste si de a le mangaia cu privirea ori de cate ori aveau o clipa libera s-a pastrat si azi. Ce colectioneaza oamenii cel mai des in ultima perioada? Magneti de frigider! Oricine are macar un prieten care il roaga ca de cate ori merge intr-o excursie sa-i aduca si lui un magnet. Colorati, din materiale diferite, cu forme surprinzatoare, magnetii impodobesc tot mai multe frigidere din casele romanilor. Sunt cadouri mici si necostisitoare care pot sa-i bucure mult pe cei care le primesc. Unii au atat de multi, incat greu mai gasesti un centimetru liber pe frigiderul lor. Partea buna e ca se lipesc pe orice suprafata din metal.

Magnetii de frigider sunt populari in strainatate si mai ales in Statele Unite de mai multe zeci de ani, dar nici romanii nu se lasa mai prejos cand vine vorba de impodobit frigiderele. Se grabesc sa-si cumpere magneti de oriunde merg si se bucura cand ii primesc in dar.

Daca ar fi sa impartim magnetii de frigider in mai multe categorii am putea spune ca exista magneti-suvenir, magneti care nu amintesc nimanui de ceva anume, dar atrag prin forma si culoare (floare, pitic, animalut, inimioara si asa mai departe) si magneti publicitari. Acestia din urma reprezinta valorificarea de catre companii a unui spatiu din casa pe care toti membrii familiei il viziteaza cel putin o data pe zi: frigiderul.

De ce sa-ti promovezi produsele prin magneti publicitari?

Un magnet publicitar isi va gasi intotdeauna locul pe frigider, ceea ce inseamna ca va fi vazut de toti membrii familiei si de vizitatorii lor chiar de mai multe ori pe zi. Drept urmare, produsul sau serviciul respectiv li se va intipari in minte. Atunci cand mai multe marci comercializeaza acelasi produs sau produse asemanatoare, consumatorii il aleg pe cel care le vine prima data in minte.

Daca v-ati convins ca magnetii de frigider sunt o modalitate economica si eficienta de a va promova afacerea, nu mai stati pe ganduri si comandati un set de magneti publicitari de la firma Euromagnet. E o companie specializata in producerea si comercializarea de magneti care poate sa transforme produsul dumneavoastra sau logo-ul intr-un obiect mic si atragator lipit pe tot mai multe frigidere. Magnetii care provin de la Euromagnet respecta intocmai materialul, forma, grafica si marimea solicitata de fiecare client. Persoana care va primi un astfel e magnet nu va considera ca lipeste pe frigider o reclama, ci un obiect care sa-i bucure privirea si sa inveseleasca atmosfera in bucatarie.

Fondata in 2006, firma Euromagnet are in portofoliu mai mult de 550 de produse si a livrat pana acum peste doua tone de magneti.

Leave a Reply