Ia-ti certificatul energetic in maxim 24 de ore prin intermediul nostru

certificat energetic

Anul 2016 a adus cu sine si o serie de schimbari legislative, printre care si obligativitatea proprietarilor de a incheia certificate energetice in vederea informarii viitorilor beneficiari ai proprietatilor imobiliare cu privire la eficienta energetica pe care o prezinta.

Certificatele energetice trebuie afisate in special in locurile frecvent circulate de public cum ar fi spitale sau cladiri de invatamant, cladiri birouri hoteluri, restaurante si multe altele.

Daca sunteti in cautarea unei companii care sa va poata oferi un certificat energetic cat mai rapid atunci nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.certificat-rapid.ro unde veti putea colabora cu o echipa de profesionisti cu experienta de peste 18 ani care sa va puna la dispozitie un certificat energetic cat mai rapid.

Cum sa obtii un certificat energetic cat mai repede?

Dar cum este posibil sa obtii un certificat energetic in maxim 24 de ore? Stim ca sunteti obisnuiti cu birocratia si sistemul lent atunci cand vine vorba despre eliberarea unui act. Ei bine, nu este si cazul nostru. Impreuna cu specialistii nostri am creat un sistem prin care sa facem posibil sa obtineti un certificat energetic intr-un timp cat mai scurt.

Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru unde veti gasi datele noastre de contact precum si un formular pe care sa il completati. Unul dintre specialistii va va contacta in cel mai scurt timp posibil si acesta va va indruma pe parcursul intregului demers. Dupa ce stabilim cele mai importante elemente, efectuam o scurta vizita la fata locului, elaboram certificatul energetic pe baza documentelor transmise si a constatarilor efectuate. Acest certificat energetic este gata dupa ce au trecut 24 de ore de la efectuarea vizitei. Apoi, ultimul pas este acela de a elibera certificatul in schimbul platii serviciilor efectuate.

Si da, este chiar atat de simplu sa obtineti un astfel de certificat energetic, fara cozi interminabile si fara functionari nepoliticosi. La noi pe site veti putea gasi toate informatiile necesare despre aceste certificate eenergetice iar o data ce aveti setul de documente complet veti putea sa obtineti documentul in doar patru pasi simpli si eficienti.

O echipa de profesionisti va asteapta sa accesati serviciile de inalta calitate

Intrucat firma noastra se caracterizeaza prin servicii de inalta calitate, profesionalism si promptitudine, puteti apela cu cea mai mare incredere la noi. Totodata, experienta noastra bogata in domeniu ne permite sa putem oferi cat mai rapid certificate energetice, astfel incat sa puteti elimina din start stresul de a nu sti incotro sa va indreptati.

Va recomandam sa fiti prudenti in ceea ce priveste alegerea companiei care sa va elibereze un astfel de certificat energetic intrucat, o data cu introducerea obligativitatii eliberarii acestui document au rasarit si acele companii care ofera servicii de calitate indoielnica.

Apelati numai la profesionisti care pot sa faca dovada experientei lor, asa cum suntem si noi. Alegeti sa obtineti lucrurile rapid si eficient iar noi va vom ajuta in acest sens. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul nostru www.certificat-rapid.ro iar de acolo veti vedea cat de simplu este sa obtineti un certificat energetic.

Leave a Reply