Huse scaune restaurant deosebite de la Kotys Design&Event!

huse scaune restaurant

Daca detii un restaurant sau faci parte din conducerea acestuia si ai nevoie de un partener de incredere care sa-ti ofere huse scaune restaurant la cele mai avantajoase preturi, Kotys Design& Event reprezinta alegerea perfecta!
Cu o exeperinta pe peste 6 ani pe piata de profil, compania din Slatina, Kotys Design & Event vine in intampinarea clientilor cu articole textile deosebite destinate industriei HoReCan din toata tara. Produsele realizate sunt deosebite, elegante si rafinate deoarece acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate, cu rabdare si pricepere de catre echipa specializata in domeniu din cadrul companiei Kotys Design&Event. Din gama de produse a companiei fac parte urmatoarele produse: huse scaune restaurant, huse scaune, esarfe decorative, fete de masa, servete, naproane, etc. Totodata, echipa Kotys Design&Event se ocupa si de organizarea evenimentelor private in judetul Olt.
Cu ajutorul acestor huse scaune restaurant, salile localului tau vor capata un aspect deosebit si elegant, oferindu-le o nota aparte.Aceste huse sunt realizate din cele mai fine materiale ( satin, tafta lucioasa ori creponata, crepsatin, organza, minimat si brocart, intr-o gama larga de culori), avand un aspect original.
Asadar, daca esti in cautarea unei companii specializata in confectionarea huse scaune restaurant, atunci alege Kotys Design&Event!

Alege cu incredere huse scaune restaurant de la Kotys Design&Event!

Fiecare eveniment care urmeaza a se desfasura in restaurantul tau, necesita o atentie deosebita, si anume: mesele trebuie acoperite cu o fata de masa speciala si scaunele la fel. In acest caz, Kotys Design&Event iti vine in ajutor cu huse scaune restaurant, huse scaune pentru nunta, acestea respectand cele mai exigente cerinte ale unui decor elegant si rafinat. Husele pentru scaune se folosesc de regula la nunti si sarbatori importante, acestea confectionandu-se si in modele mai mici pentru mese.
Indiferent de evenimentul la care iau parte clientii, acestia isi vor aminti cu siguranta felul in care a fost aranjata sala si elementele decorative.
Huse scaune restaurant de la Kotys Design&Event se gasesc pe stocul companiei in diferite modele, in functie de preferintele fiecarui client. Acestia pot alege intre urmatoarele modele: huse scaune restaurant tip con, huse tip sac, huse simple standard, huse standard cu pliuri ori cute, huse cu falduri pe spatar.

De ce sa apelezi la Kotys Design&Event pentru huse scaune restaurant?

Alegand sa colaborezi cu Kotys Design&Event, te vei bucura de produse de calitate la preturi accesibile. Preturile huselor variaza, in functie de modelul ales si materialul din care sunt realizate. In plus, compania iti pune la dispozitie o gama variata de huse scaune restaurant disponibile in diverse nuante.
Husele pentru scaunele de restaurant se pot personaliza in functie de dimensiunile scaunelor. In cazul in care scaunele restaurantului tau nu sunt incluse intre dimensiunile disponibile, compania va realiza modelul dorit de tine in functie de dimenisiunea propusa de tine.
Pentru mai multe informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina web www.fabricadehuse.ro sau contacteaza reprezentantii -0742 032 333/ 0766 900 888. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!

Leave a Reply