Hufmed, diversitate, calitate si preturi corecte pentru consumabile laborator analize!

consumabile laborator analize

Orice laborator de analize, din sistemul de stat sau din reteaua privata, trebuie sa intruneasca o serie riguroasa de conditii de igiena si siguranta, astfel incat sanatatea pacientilor sa nu fie pusa in niciun fel in pericol, garantand in acelasi timp acuratetea rezultatelor investigatiilor medicale efectuate. Toate aceste aspecte sunt prevazute in mod expres in Ordinul numarul 119 din februarie 2004 al ministrului sanatatii pentru aprobarea Normelor privind autorizarea si functionarea laboratoarelor care efectueaza analize medicale.
Un accent deosebit se pune pe calitatea a tot ceea ce inseamna consumabile laborator analize , intelegand prin aceasta ace si tuburi de recoltare, plasturi injectii, stripuri urina, urocultoare sterile, manusi din latex, etc.

Hufmed – distribuitor consumabile laborator analize

Daca sunteti in cautarea unui distribuitor de consumabile laborator analize, consultati oferta companiei Hufmed. Aceasta vine in sprijinul tuturor unitatilor medicale din tara cu produse de cea mai buna calitate, prin oferta diversificata de produse raspunzand cu succes oricaror cerinte si nevoi in materie de echipamente si consumabile, indiferent de specialitatea medicala pentru care sunt necesare: chirurgie, ginecologie, ortopedie, stomatologie, pediatrie, pneumologie, dermatologie, medicina muncii, laborator.
Lista de consumabile laborator analize cuprinde:
ace pentru recoltare, producator Kima, Italia
tuburi pentru colagulare Na Citrat
plasturi pentru injectii, transparenti sau rotunzi, produsi de Matopat si HMED
stripuri urina DIRUI
tuburi recoltare clot activator de 4 ml , 6 ml si 9 ml
tuburi recoltare clot activator si gel separator de 3,5ml, 5 ml si 8 ml
tuburi recoltare hematologie de 2 ml si 3 ml
tuburi recoltare pentru VSH, volum total 1,6 ml
urocultoare sterile
vacutainer lithiu heparina, volum 4 ml
Toate aceste consumabile sunt oferite spre vanzare la baxuri de 100 de bucati, fie ca vorbim despre ace sau tuburi, si sunt fabricate in conformitate cu legile actuale, de producatori cu traditie in domeniul medical. Dincolo de calitate si diversitate, compania Hufmed va ofera si preturi competitive, corecte.

De ca sa alegeti Hufmed ca si distribuitor de consumabile laborator analize?

Compania Hufmed, din Bacau, nu este un simplu distribuitor de consumabile laborator analize si echipamente medicale, ci un partener de lunga durata pentru toti cei care isi doresc alternative eficiente de imbunatatire a sistemului medical si a serviciilor oferite, pornind de la premisa ca orice pacient are dreptul la un tratament corespunzator pentru o vindecare rapida. Aceasta ofera clientilor accesul la tehnologie de ultima ora in domeniul aparaturii medicale, de diagnostic si tratament, asigurand totodata necesarul de consumabile si accesorii destinate dispozitivelor in cauza.
In ceea ce priveste consumabilele dintr-un laborator de analize, stim cu totii ca tuburile de recoltare sunt elemente esentiale, in interiorul carora se pastreaza sangele ce urmeaza a fi analizat, iar acele sterile sunt garantia recoltarii in conditii de maxima igiena si siguranta, inlaturand posibilitatea transmiterii de virusi (hepatita B, hepatita C, HIV) de la un pacient infestat la unul sanatos.
Pentru a veni in sprijinul clientilor din intrreaga tara, compania a creat pagina web cu acelasi nume – www.hufmed.ro, comenzile putand fi efectuate online, extrem de simplu si de rapid. In plus, echipa Hufmed va sta la dispozitie cu servicii de consiliere gratuita pentru alegerea corecta a produselor de care aveti nevoie.

Leave a Reply