Hrana umeda pisici – Novafood.ro

hrana umeda pisici

Atunci cand avem in discutie alegerea variantei in privinta mancarii, la animalul de companie, se iau in considerare anumite variabile, cum ar fi spre exemplu sterilizarea ei .

Cu precadere cei care au ca animal de companie una sau mai multe pisici stiu foarte bine anumite lucruri ce sunt mai generale in problema aceasta si care este reprezentata de varsta pe care o are pisice, si de anumiti factori ce isi pun amprenta in dieta pisicii, asa cum ar fi spre exemplu rasa pisicii sau greutatea ei insa orice alta alergie fata de anumite substante, sau fata de diverse probleme dentare pe care le au pisicile, la fel ca si in cazul problemelor pe care le au la tractul urinar sau multe altele.

Deasemeni trebuie sa precizam incluisv faptul ca in functie de acea varsta pe care o are pisica in cauza, un  rol important il are hotararea in ceea ce priveste hranei data animalului de companie care poate sa fie influentata cu precadere de probleme destul de importante, intre ele  enumerandu-se castrarea ori sterilizarea, dupa cum este cazul lor.

Specialistii pot oferii multe sfaturi in ce priveste modul in care stapanii isi aleag mancarea pe care o considera a fi potrivita si buna pentru respectiva pisica pe care o detin ca si animal de companie.

Incluisv in situatia in care este vorba de niste animale de companie putem sa spunem faptul ca se va aplica expresia conform careia oamenii, adica cei si la fel si pisicile, ,,sunt ceea ce mananca”. Este important insa sa avem in vedere faptul ca masa pe care o are pisica si cazarea ei, cu precadere depind si de stapan.

Putem spune ca intre acele cumparaturi care sunt mai importante si care trebuie sa fie facute de stapan se numara fara ezitare hrana pisicii, ele fiind un aspect care nu poate sa fie neglijat.

Exista sfaturi diverse care sunt oferite de catre specialisti in ceea ce priveste modul in care este bine sa ne hranim pisica.

Pentru ca este cunoscut faptul ca pisica este si aceasta incadrata in randul animalelor ce sunt carnivore, acest lucru atrage atentia si asupra faptului ca are nevoie constant de carne in alimentatie si trebuie ca dieta respectiva sa fie una sanatoasa si echilibrata pe cat posibil.

Acest lucrul nu trebuie sa duca la ,,abuz” in ceea ce priveste carnea din alimentatie, dupa cum se regaseste in privinta stapanilor pe care isi hranesc pisica direct din friptura care anterior este preparata de catre acestea. Important este sa stim si faptul ca acest animal, poate mai mult decat in cazul altor animale, este importanta sa se ia in seama si hrana umeda de pisici ce face parte din dieta si apoi sa se adauge hrana uscata.

Atunci cand ne ducem la cumparaturile remarcam si faptul ca intotdeauna in rafturi gasesc din abundenta niste game largi de produse alimentare care sunt potrivite pentru animalul de companie pe care il avem. Hrana poate sa fie in multe feluri de ambalaje, sau cu diferite culori ori sau forme, putand reprezenta nu numai alimente uscate, ci incluisv hrana umeda de pisici care este in mod special conceputa ca sa se hraneasca pisicile, care se gasesc mai ales in hrana conservata.

Leave a Reply