Hrana pentru animale Purina creeata din grija pentru necuvantatoare

Echipa de la PetShopMall este formata numai din adevarati iubitori si ocrotitori de animale, tocmai de aceea gama de hrana pentru animale Purina oferita de noi este adusa special pentru a ingriji nevoile de nutritie atat pentru caini, cat si pentru pisici. Indiferent de varsta pe care o are, atat pisica cat si cainele are nevoie de un amestec atent echilibrat de proteine si grasimi, dar si vitamine, atat de necesare pentru ea, sau el.

Vom detalia gama de hrana pentru animale Purina in functie de varsta pisicii sau a cainelui mult iubit. Indiferent de specie, dupa perioada de alaptare, majoritatea stapanilor de animale de companie, aleg hrana solida. Este foarte important de stiut ce sortiment de hrana pentru animale Purina trebuie sa oferim animalului de companie, astfel incat acesta sa creasca frumos si sanatos.

Hrana pentru animale Purina pentru cei mici

Pentru puii de pisica de pana la 12 luni, recomandam “PURINA CAT CHOW Kitten Chicken”. Acest tip de hrana este perfect echilibrat pentru micii pui de pisica, care pentru a creste sanatosi, au nevoie de trei elemente esentiale gasite in acest sortiment. Mai exact, taurina, care ajuta inima si ochii, o compozitie unica de vitamine ce ajuta sistemul imunitar dar si DHA, sau mai exact, acid docosahexaenoic, un acid gras, esential in procesul de crestere.

Pentru catelusi, avem de asemenea o varianta de hrana, “PURINA DOG CHOW Puppy Lamb” care ofera intreg complexul de vitamine si substante nutritive necesare unui catelus activ si curios. Pe langa aceste substante, mai sunt adaugate un plus de proteine si grasimi, minerale, dar si extracte naturale din plante, cum ar fi cicoarea, care are rolul de a imbunatatii si a ajuta metabolismul.

Hrana pentru animale Purina pentru cei mari

Pentru pisicile si cainii adulti, gama de hrana pentru animale Purina este extrem de variata, continand de asemenea substante nutritive sanatoase, ce sunt imbinate echilibrat. Cu un raport atent calculat intre proteine si grasime, hrana pentru animale Purina pentru pisici adulte esteimpartita in trei sortimente delicioase pentru animalul dumneavoastra de companie. Cu pui de inalta calitate, curcan, dar si cu ierburi si legume pentru necuvantatoarele… vegetariene si care tin la silueta lor.

Pentru canii adulti gama de hrana pentru animale Purina are mai multe sortimente, printre care putem enumera cel cu carne de miel, vita, dar si combinatii de ingrediente atent selectionate, pentru cainii activi si jucausi. De asemenea fiecare sortiment contine pe langa substante nutritive si plante ce ajuta si protejeaza stomacul cainilor, precum si sporesc imunitatea proprie.

O gama selecta de hrana pentru animale Purina este cea destinata animalelor cu nevoi speciale in ceea ce priveste mancarea, aceasta gama contine pe langa proteine si grasimi, vitamine si plante ce ajuta la cresterea blanii luciose si sanatoase. De asemenea si pentru animalele senioare avem sortimente specifice pentru a le oferi necesarul de energie si sanatate.

PetShopMall este locul unde orice necuvantator dar si stapanii acestora, pot gasi oricand un prieten iubitor de animale pentru a primii sfaturi dar si produse nutritive si aditionale, cum ar fi tavite cu nisip, zgarde, substante de inlaturare a parazitilor si multe, multe altele.

Leave a Reply