Hrana caini – Calitate superioara si Bogata in Proteine

hrana caini

Daca vreti ca patrupedul dumneavoastra sa aibe o masa cat mai bogata in proteine si care sa ajute la o buna crestere a acestuia, va recomandam hrana  caini de la www.petshopexpres.ro,  deoarce  acestia  ofera o calitate net superioara fata de alte alimente destinate cainilor, serizitate si profesionalism.

Pro si contra hrana  pentru caini

De multe ori, poate fi dificil sa alegeti hrana necesara pentru cainele dumneavoastra. Cainele are nevoie de o alimentatie potrivita pentru a putea creste sanatos, de aceea, solutia cea mai buna este hrana caini, aceasta continand mai putine cereale si mai multe proteine.

Care sunt avantajele hranei  caini?

 • Contine mult mai multe proteine benefice pentru caini;
 • Umezeala este benefica atat pentru hidratare, cat si pentru tractul urinar;
 • Majoritatea cainilor o gasesc mai gustoasa;
 • Conservele asigura o valabilitate mult mai mare daca sunt pastrate sigilate.

Care sunt dezavantajele hranei  caini?

 • Exista posibilitatea ca unii caini sa se ingrase mai usor cu hrana ;
 • Conservele prezinta o valabilitate redusa daca sunt pastrate deschise, acestea trebuie sa fie pastrate la rece, in frigider.

Sfaturile specialistilor

Daca aveti un caine cu probleme speciale, este de preferat sa cereti ajutorul medicului veterinar privind recomandari referitoare la alimentatia acestuia. Cainii, la fel ca si oamenii, reactioneaza diferit la diete, iar unii au nevoie de mai multe proteine, in timp ce altii au nevoie de mai multi carbohidrati. De aceea, atunci cand vine vorba de alegerea hranei necesare pentru patrupedul dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte.

 • Primul aspect si cel mai esential este varsta cainelui: pentru pui si cainii mai in varsta este recomanda hrana  datorita proprietatilor hidratante de care dispun acestea. De asemenea, hrana  caini este mult  mai adecvata pentru dintii sensibili. In plus, in cazul cainilor supraponderali se recomanda hrana  deoarece aceasta are mai multe proteine potrivite pentru un caine aflat la dieta.
 • Un al doilea aspect este starea medicala a cainelui: in cazul in care cainele dumneavoastra sufera de diabet, se recomanda o dieta saraca in carbohidrati. De asemenea daca avem cazuri de epilepsie, se considera ca dieta sa fie bogata in proteine, in acest sens, hrana  prezinta un avanta, deoarece poate reduce convulsiile.
 • La capitolul alergii alimentare, cainii sunt uneori alergici la laptele de vaca, la grau si la carnea de vita, fiind recomandat sa apelati la specialisti in aceste cazuri.

Asadar, cea mai buna alegere privind alimentatia patrupedului dumneavoastra o constituie hrana  caini premium, deoarece ofera o dieta echilibrata pentru acestia. Beneficiile hranei preimum sunt:

 • Este organica;
 • Nu contine conservanti sau aditivi artificiali;
 • Este preparata in cantitati reduse, in fabrici mici, ceea ce asigura standardele de sanatate.

Prin urmare, datorita numeroaselor avantaje pe care le detine,  precum si a calitatii superioare de care dispune hrana  caini, va invitam sa accesati site-ul www.petshopexpres.ro, pentru a vizualiza produsele din oferta,  atat pe cele premium, cat si pe cele din categoria super premium.

Leave a Reply