Hoba Ecologic Air System – Alcoolteste performante pentru masuratori precise

alcooltesteLibertatea excesiva de care au parte tinerii din ziua de azi poate reprezenta atat un aspect pozitiv, cat si unul cu repercusiuni negative asupra vietii acestora. Astfel, daca pe de-o parte, libertatea permite multora sa fie creativi, sa-si exprime ganduri si idei constructive, pe de alta parte exista si riscul caderii in cealalta extrema, cea a excesului. Iar in aceasta categorie includem intrecerea masurii in unele privinte, iar una dintre acestea, poate cea mai reprezentativa, este reprezentata de consumul de substante, mai mult sau mai putin interzise, iar una dintre ele este alcoolul. In special atunci cand conducem, muncim sau suntem la scoala, alcoolul este o substanta extrem de nociva. De foarte multe ori, acesta este greu de deconspirat, fapt pentru care sunt necesare alcoolteste performante de masurare. O firma care vi le ofera este Hoba Ecologic Air System din Arad.

Alcoolteste – Singurele mijloace pentru depistarea alcoolului consumat! 

Din pacate, in zilele noastre majoritatea oamenilor (si nu vorbim doar de adulti) din Romania consuma alcool si il considera in acelasi timp o forma de relaxare si de socializare. In consecinta, exista momente cand consumul ridicat de alcool poate sa dauneze sanatatii si sa fie extrem de periculos. Pentru a ajuta organele competente sa stopeze urmarile tragice ale consumului de alcool, Hoba Ecologic Air System vine cu o oferta de alcoolteste de maxima precizie.

Produsele furnizate de firma din Arad sunt de o calitate exceptionala, verificate inainte de livrare si calibrate pentru ca cei care le vor utiliza sa aiba parte de un produs care sa dea randamentul scontat in activitatea pentru care este creat. Aceste alcoolteste Hoba Ecologic Air System vor furniza cu maxima acuratete concentratia de alcool in aerul expirat pentru fiecare persoana verificata.

Tot ceea ce este indicat sa se faca pentru ca valoarea data de aceste alcoolteste sa fie cat mai corecta este ca inainte de efectuarea testului, sa se consume un pahar cu apa si sa se astepte cel putin 20 de minute. Calitatea desavarsita a acestor produse se datoreaza faptului ca ele provin de la liderul de specialitate din Europa in acest domeniu, si anume, compania ACE.

Cand aveti nevoie de astfel de alcoolteste Hoba Ecologic Air System? 

Din postura de sofer, probabil ca cei mai multi dintre dumneavoastra cunoasteti riscurile la care va supuneti daca ati consumat un pahar de alcool, indiferent ca e bere, vin, vodka etc. In cazul in care nu masurati cu o precizie maxima nivelul alcoolemiei, aceasta situatie poate sa atraga o amenda usturatoare. Asadar, urcati-va la volan numai dupa o verificare precisa a nivelului alcoolului consumat cu alcooltestele Hoba Ecologic.

Consumul de alcool nu este o problema doar la volan. Nu de putine ori se intampla ca unii muncitori care vin la serviciu utilizand mijloacele de transport in comun sa considere ca, nefiind soferi, li se cuvine un pahar sau doua de alcool. O eroare capitala. Orice job, dupa cum bine stim daca citim regulile elementare, interzice consumul de alcool. Prin utilizarea alcooltestelor, veti avea masuratori precise in cazul in care aveti semne de intrebare asupra unor angajati.

Gama de produse comercializateade Hoba Ecologic Air System nu se reduce doar la aceste alcoolteste. Compania din vestul tarii este un important furnizor de logistica pentru spitale: mobilier, aparatura, truse de prim ajutor, accesorii si consumabile noi, second-hand sau reconditionate.

Date de contact:

Arad, Str. A.M. Guttenbrunn, Nr.56

Telefoane: 0257 255 220 / 0729 28 22 22 / 0729 29 45 45

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Leave a Reply