Hidroizolatii executate de catre Mincon

hidroizolatii

Firmele specializate in lucrarile acestea de hidroizolatii pot sa execute oricand pentru clientii lor diverse lucrari care sunt facute atta in cadrul halelor industriale cat si al depozitelor atat subterane cat si supraterane.

Toate lucrarile care privesc aceste hidroizolatiile se pot executa prin utilizarea unui personal experimentat si deasemeni prin efectuarea in conformitate si deasemeni cu respectarea acelor conditii cat si alprevederilor care sunt prevazute in cadrul documentatiei de executie si reglementarilor in vigoare.

Specialistii pot sa ofere in acelasi timp si consultanta specializata pentru tot ceea ce inseamna domeniu specific al executiei unor astfel de lucrari de hidroizolatie. Astfel, specialistii vin in intampinarea clientilor atat cu recomandari dar si cu solutii tehnice verificate in privinta aplicarii anumitor tipuri de sisteme hidroizolante, din materiale necesare a fi aplicate si deasemeni cu respectarea in ceea ce priveste graficul de timp.

La finalul lucrarilor de hidroizolatii sunt facute si aprobate ca sa fie verificate, in primul rand etanseitatea prin procesul de inundare ori cu ajutorul partenerilor ce fac diverse teste specifice privind aderenta.

Specialistii pot sa mentioneze in acelasi timp si faptul ca materialele insa si accesoriile utilizate in aceste lucrari, provin de la furnizori care sunt unii de prestigiu din acest domeniu, furnizori ce au fsost recunoscuti incluiv pe plan modial daca se discuta din punct de vedere calitativ al produselor care sunt oferite si care garanteaza succesul acestei lucrari.

Sapele mecanizate

Ele reprezinta de proces tehnologic ce e necesar sa se faca pentru a obtine, avantajul dat de reprezentarea de usurinta transportarii si turnarii, folosindu-se pentru asta furtune, care pot sa fie adaptate in ceea ce priveste lungimea care ajunge la 150 m orizontal si 100 m pe vertical. Este facuta nivelarea sapei inainte ca ea sa poata sa fie turnata, orizontalitatea ei fiind asigurata mai ales de utilizarea unor nivele cu laser.

Suprafetele se uda cu apa operatiunea avand scopul eliminarii prafului si in acelasi timp pentru izolarea din punct de vedere termic si fonic, facuta asupra suprafetei, putand sa fi e amplasate placi ce sunt din polistiren extrudat. Dupa o astfel de operatiune, se va amplasa o plasa sudata apoi se face elicopterizarea respectivei pelicule, iar operatiunea o sa-i confere rolul de sigilare si in acelasi timp ii garanteaza planeitatea sapei. www.Mincon.ro

Termohidroizolarea poate sa fie montata pe un planseu care e din beton dar in acelasi timp si pe sapa aflata in panta, dar si pe o sarpanta care e din lemn, sau in cadrul teraselor ce au hiroizolatie uzata, acestea fiind compuse din anumite straturi:

  • primul strat este cel de difuzie;
  • bariera vaporilor care va avea un rol de lipire al respectivei izolatii termice , ea fiind membrana speciala;
  • termoizolatia acelor placi care se face dintr-un polistiren extrudat ori al unor placi ce sunt facute dintr-un polistiren expandat avand densitate inalta ce ajunge incepand de la 120 si ajungand pana la cel mult 200kPa cu o grosime care e de cel mult 5 pana la 15cm, fiind fixate printr-un proces specific de lipire al intreagii bariere de vapori.

Leave a Reply