Herold Trade – Rasfatul cabinelor de dus Insignia!

0945a7bcb908dc88920b0b6d4d2aa3a1Pentru relaxarea pe care o meriti, Herold Trade ofera celor interesati cabine de dus Insignia. Oferite la preturi convenabile, produsele sunt importate de Herold Trade din Anglia si ofera numeroase avantaje. Aceste cabine de dus Insignia sunt performante, fiabile si au numeroase functii pentru a te simti cat mai bine. Cabinele de dus pot avea hidromasaj sau sauna astfel ca te poti rasfata dupa o zi lunga de munca. Herold Trade ofera cabine de dus inalte si spatioase, cu dotari dintre cele mai noi de pe piata si beneficii pentru muschi si piele.

Cabinele de dus Insignia pot fi achizitionate din depozit de catre cei din Oradea sau primite prin curierat rapid in orice zona a tarii. Aceste produse sunt printre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Functiile si tehnologiile moderne cu care sunt dotate aceste cabine de dus Insignia satisfac cei mai exigenti clienti. Produsele oferite vor fi punctul de interes al baii tale intrucat surprind prin designul elegant si atractiv, iar functiile sunt cele mai noi de pe piata.

Cabine de dus Insignia – Bucurie pentru corp si minte!

Cabinele de dus sunt realizate din sticla securizata, ceea ce le confera o rezistenta crescuta. Structura metalica a cabinei este confectionata din aluminiu, ceea ce determina o rezistenta la coroziune. Produsele sunt avansate din punct de vedere tehnologic si au un panou de comanda electronic cu variate optiuni. La panoul de comanda touchscreen, se poate realiza conexiunea Bluetooth cu alte aparate din locuinta si cu functie telefon prin care poti raspunde la apeluri chiar daca te afli la dus. Datorita aplicatiei Bluetooth ai acces la telefon, muzica si alte activitati care sa iti confere un plus de confort si de relaxare. Cabinele de dus Insignia iti ofera relaxare, tonifiere, posibilitatea slabirii si prospetimea de care ai nevoie in fiecare zi. Cada cabinei este realizata din material ABS, iar structura ei este din aluminiu cromat mat.

Cabinele de dus pot avea sauna incorporata, ventilator incorporat si hidromasaj. Hidromasajul poate fi pentru picioare si celelalte diuze pot fi dispuse de-a lungul cabinei. Cabinele sunt prevazute cu un sistem electronic care afiseaza temperatura apei si in acest fel o poti regla dupa cum doresti. Produsele din baia ta pot avea peretii din spate in culoarea negru, realizati din sticla securizata avand grosimea de 5 mm.

Cine ofera cabine de dus Insignia?

Herold Trade este o societate de renume care se ocupa de comercializarea de obiecte sanitare si mobilier de calitate. Personalul companiei abordeaza fiecare cerere cu seriozitate si profesionalism, pentru a multumi chiar si cei mai exigenti clienti. Produsele pot fi livrate in maximum 4 saptamani in orice localitate din tara, iar transportul este gratuit. Herold Trade ofera clientilor produse de calitate la preturi atractive, promotii periodice si informatii despre fiecare produs in parte pentru a alege produsele dorite. Vei gasi in cadrul companiei: cabine de dus, baterii, cazi, accesorii pentru acestea, mobilier pentru bucatarie sau dormitor si alte produse. Achizitioneaza cabine de dus Insignia de la Herold Trade pentru a avea garantia unor produse perfecte pentru tine si familia ta.

 

Datele de contact ale firmei Herold Trade

Adresa firmei: Str. Aurel Lazar, Nr. 4, Oradea

Telefon: 0743 981 861

Leave a Reply