Hale industriale “la cheie” de la Dumistreli

Hale industriale "la cheie" de la DumistreliDaca este sa privim in timp, vom vedea ca stramosul renumitelor hale industriale din secolul XXI sunt celebrele bazare. In secolul X a luat nastere Marele Bazar din localitatea Ispahan, Iran. Acesta este considerat a fi cel mai vechi bazar sau, folosind termeni de actualitate, primul centru comercial din lume. Marele Bazar reunea sub acelasi acoperis mai multi comercianti si avea o lungime de nici mai mult, nici mai putin de 2 km. Putem afirma ca era o capodopera a acelor timpuri, iar cei care l-au ridicat au fost adevarati asi in constructii.

Acelasi lucru il putem spune si despre constructorii din ziua de astazi, care nu depun o munca mai usoara decat cei din secolul X, caci si un centru comercial din timpurile noastre sau o hala industriala ridicata pe o structura metalica necesita multa pricepere, indemanare si proiectare, inainte de toate.

Marele Bazar a fost inlocuit, de-a lungul timpului, cu centrele comerciale de tip Shopping Mall, centre atat de iubite de catre orasenii cosmopoliti. Insa cert este ca in spatele acestor realizari sta o intreaga echipa de profesionisti.

Ce sunt hale industriale “la cheie”?

 

Halele industriale “la cheie” presupun urmatoarele etape:

1. Consultanta prealabila, asa incat proiectul adecvat unui anumit tip de activitate sa iasa invingator;

2. Proiectarea halei industriale;

3. Realizarea structurii de rezistenta a halei;

4. Realizarea peretilor si acoperisului;

5. Realizarea portilor de acces si a usilor;

6. Livrarea cu succes a halei;

7. Montarea halei, treaba care se rezuma la un maximum 10 zile.

Halele industriale “la cheie” pe structura metalica sunt utilizate pentru centre comerciale, depozite, birouri, sedii de firme, hale de productie sau chiar de cercetare si dezvoltare tehnologica.

De cate tipuri sunt hale industriale “la cheie”?

 

Halele industriale “la cheie” pe structura metalica se impart in 2 mari categorii:

1. Hale industriale semirotunde;

2. Hale industriale varianta, realizate in functie de necesitatile clientului.

Este bine de retinut ca toate halele industriale sunt dotate cu cate 2 usi si 2 porti de acces sau doar cu o poarta de acces. La nevoie, hala industriala poate fi dotata cu mai multe usi si geamuri, dupa trebuintele fiecarui client in parte.

Cine-mi poate realiza hale industriale “la cheie”?

 

Una dintre cele mai renumite firme din tara, care se ocupa cu realizarea de hale industriale metalice “la cheie”, este Hale industriale la cheie de la Dumistreli1Dumistreli. Chiar daca echipa Dumistreli este nou infiintata, ea si-a castigat respectul in domeniul proiectarii, ridicarii si montarii de hale industriale, iar a-i alege ca parteneri de afacere este o alegere inteleapta.

Dumistreli foloseste doar solutii moderne pentru halele industriale, atat in ceea ce priveste termoizolarea halelor, cat si sistemul de inchidere si portile. Structura metalica a halelelor realizate de Dumistreli au la baza europrofile, pe care se pot monta chiar si panouri termoizolante din spuma poliuretanica. Acoperisul este realizat din acelasi material.

Inchiderile halelor industriale de la Dumistreli se fac fie cu tamplarie de tip PVC sau aluminiu, fie cu usi glisante sau sectionale. Important este ca solutiile oferite de Dumistreli nu sunt scumpe si-ti ofera si rezistenta, durata mare de viata, calitate, consum energetic scazut si un ambient interior placut.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege hale industriale de la Dumistreli. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dumistreli? Pentru detalii, suna la numarul 0758-119.424 si 0743-149.388 sau trimite un e-mail pe adresa constantin@dumistreli.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply