GynecoLand – Totul despre fibromul uterin!

logo-slogan-page-001Fibromul uterin este o tumora benigna a stratului muscular al uterului unica sau mai frecvent multipla, intalnit cel mai frecvent la femeile cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani. Conform unor teorii vehiculate, tumorile apar pe fondul unei predispozitii genetice, boala coexistand la mai multe femei din aceeasi familie, evolutia lor fiind in stransa legatura cu statusul hormonal al pacientei. In majoritatea cazurilor, acestea cresc lent si sunt asimptomatice. Dupa menopauza, in mod obisnuit, fibroamele uterine regreseaza spontan, o parte dintre acestea pot sa evolueze in continuare punand probleme de diagnostic diferential mai ales cu cancerul uterin. Daca te confrunti cu o asemenea afectiune, se recomanda adresarea la o clinica de ginecologie cum este GynecoLand, care dincolo de posibilitatile diagnostice si terapeutice moderne, sa-ti poata oferi informatii asupra bolii, asupra posibilelor complicatii, permitand ca pacientul sa urmeze conduita terapeutica cea mai adecvata.

Optiunile de tratament oferite de GynecoLand pot include simpla supraveghere periodica clinica si ecografica in fibroamele uterine, terapia medicamentoasa, tratamentul nechirurgical prin termoliza radiofrecventa si tratamentul chirurgical. In cadrul centrului medical GynecoLand operatiile presupun o durata redusa de spitalizare si conditii excelente preoperator si postoperator. Operatiile sunt efectuate cu instrumente minim invazive si de calitate, iar spitalizarea are loc in rezerve dotate cu toate cele necesare unui confort sporit, care sa accelereze vindecarea. Operatiile ginecologice sunt efectuate de medicii specializati in obstretica-ginecologie si oncologie. GynecoLand isi asteapta pacientii cu tehnici moderne de operare, care obtin rezultate cu mult peste cele obisnuite, intr-un centru medical privat cu servicii ireprosabile. Laboratorul GynecoLand realizeaza analize ginecologice variate, atat uzuale, cat si examene histopatologice. Prin dotarile de ultima generatie, centrul medical ofera rezultate in mod rapid si sigur, utile la identificarea afectiunilor. Laboratorul de analize ginecologice functioneaza dupa standarde inalte de calitate si este acreditat RENAR. Medicii cu experienta din cadrul spitalului trateaza fiecare pacienta cu atentia cuvenita si respecta toate procedurile unor interventii cu minim  de riscuri si complicatii inutile. Ultraspecializat in chirurgie ginecologica si chirurgie a sanului, GynecoLand este clasat pe prima treapta de eficienta cand vine vorba de o operatie cu grad inalt de dificultate.

GynecoLand este un centru de diagnosticare si tratament al bolilor genitale si mamare adresat in special femeilor, cu laborator propriu de analize acreditat RENAR in domeniul senologic si ginecologic. Acestia efectueaza o gama larga de investigatii si operatii genitale si mamare cu diverse grade de complexitate, precum si controale ginecologice, obstreticale si mamare cu cel mai mare grad de profesionalism. Organizat ca un spital de ginecologie ce cuprinde laborator de analize si centru de diagnostic si tratament, GynecoLand dispune de rezerve pentru paciente in conditii hoteliere, ce favorizeaza vindecarea si asigura un confort ridicat pe perioada internarii.

Pentru detalii si informatii suplimentare despre serviciile oferite de GynecoLand si, in special, despre fibromul uterin acceseaza pagina de internet a centrului sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii centrului medical. Ai grija de sanatatea ta si apeleaza la ajutorul celor mai buni specialisti si a unui centru care ofera aparatura ultraperformanta de diagnostic si tratament GynecoLand.

Datele de contact ale centrului GynecoLand

Adresa firmei: Str. Gramont, Nr. 7, S.4, Bucuresti

Telefon: 021 337 29 53

Leave a Reply