Grupurile electrogene si utilizarea lor

 

Aceste grupuri electrogene, cunoscute si sub denumirea de ansamblu mecanic, sunt combinatie intre un generator electric cu un motor montat impreuna pentru a forma o singura bucata de echipament care produce energie electrica. In asemenea grupuri, lucrarea mecanica a motorului genereaza energie electrica. Grupurile electrogene sunt utilizate la orice fel de retele de alimentare in caz de urgenta sau in momentul in care reteaua nu functioneaza. Ele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a produce energie in timpul orelor maxime de utilizare atunci cand costurile energetice sunt cele mai ridicate, pentru a reduce cantitatea de energie electrica ce trebuie achizitionata de la compania in cauza, intr-o aplicatie de a economisi puterea electrica.

Pentru serviciile de alimentare primara, continua sau in regim de pauza temporara, grupurile electrogene ofera putere fiabila, curata si economica, chiar si in cele mai solicitante conditii. Fiecare grup este proiectat si fabricat pentru o performanta optima. Toate componentele ce sunt principale se testeaza individual, iar odata ce generatorul este asamblat, putem spune ca unitatea completa este testata chiar la peste 100% din sarcina nominala pentru siguranta si buna functionare.

Avantajul oferit de grupurile electrogene.

Aceste grupuri electrogene ofera un avantaj urias fata de toate celelalte marci: toate vin cu serviciul de experti si sprijinul complet realizat de catre echipa noastra. Toate sistemele noastre diesel, gaz natural si bi-combustibil sunt supuse procesului de testare si certificare pentru a ne asigura ca acestea functioneaza conform modului in care trebuie.

Un alt avantaj al acestor grupuri electrogene este reprezentat de catre alimentarea la fata locului care furnizeaza energia electrica de rezerva si de urgenta la sistemele aflate in afara retelei de alimentare. Ele sunt utilizate in sistemele de alimentare in regim de asteptare si de urgenta pentru aplicatii industriale, inclusiv telecomunicatii, constructii si institutii.

Cum pot fi alimentate astfel de grupuri electrogene?

Alimentarea unor astfel de grupuri electrogene se face cu ajutorul motorinei, benzinei, gazului natural, fie cu propan si includ un alternator care asigura curentul solicitat de aplicatie. Exista anumiti parametri care trebuie luati in considerare la selectarea unui set de generatoare. Incercati sa va asigurati solicitarile maxime si minime de incarcare si de capacitate ale sistemului.

Stim cu totii ca alimentarea cu energie electrica este importanta ori de cate ori exista unele cazuri de intrerupere a energiei care brusc se intampla. Astfel, in caz de inrerupere a energiei, toate companiile sau intreprinderile au intotdeauna acest tip de grupuri electrogene pentru a avea o sursa de alimentare ducand la bun sfarsit procesul de lucru.

Intrarea in posesia celor mai bune grupuri electrogene.

Grupurile electrogene se pot referi la o varietate mai mare de utilizari si pot fi conectate la orice tip de conectiuni electrice. Aceste grupuri ofera cele mai bune si mai fiabile masini de alimentare cu energie si utile pentru oricine, in special pentru cei care isi detin personal afacerea. Aceasta este o strategie care ofera cea mai inalta calitate pentru fiecare echipament, iar modelele le gasiti pe www.tehmag.ro.

Odata cu achizitionarea acestor grupuri, o sa vedeti o imbunatatire sau chiar o economisire destul de avantajoasa a energiei electrice.

Leave a Reply